horoskop

Dagens horoskop: Mandag 23. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen er du nysgjerrig og åpen for alt som er annerledes. Du tør å teste grenser og er ikke redd for å skille deg ut. Dette er en dag hvor du tenker mye og stiller spørsmål ved de vanlige rutinene. Du vil finne nye måter å forandre og forbedre ting på.

Tyren 20/4-20/5

Som vanlig fører høsten med seg en del forandringer, og starten på denne perioden har vært ekstra tøff. En kombinasjon av mange sykemeldinger og personalmangel har gjort at du har mistet humøret flere ganger. I dag kommer det nye kolleger, og det løfter hverdagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en livlig påvirkning fra både luft og ditt eget tegn denne mandagen, noe som gjør deg nysgjerrig, pratsom og åpen for nye ideer. I dag kan du selge alt som kommer din vei, så hvis du ønsker å gjøre forretninger, er dette den rette dagen å gjøre det på.

Krepsen 21/6-22/7

Det er mye å gjøre på jobb, og starten på uken blir stressende. Du har en tendens til å starte mange forskjellige ting når du er stresset, og da blir resultatet sjelden bra. Du ville hatt godt av å fokusere på én ting om gangen. I dag får du nyheter som angår arbeidet ditt.

Løven 23/7-22/8

I dag er du veldig verbal. Du vil gjerne overbevise omgivelsene dine om at du har rett, både i store og små ting. Det blir en morsom dag hvor du prøver ulike måter å formidle tankene og ideene dine på. Du vil være tydelig samtidig som du ønsker å begeistre kollegene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en sterk påvirkning fra Merkur i dag, og hvis det er en dag du skal presentere en idé eller avslutte en stor avtale, er det i dag. Du kan selge inn hvilke argumenter som helst, og du er så overbevisende at du til og med overbeviser deg selv. Kvelden handler om et gammelt vennskap.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å fokusere denne mandagen. Det skjer så mye i livet ditt, og kombinert med en mengde flyktig luft i tegnet ditt, har du en tendens til å begynne å småprate med mange forskjellige mennesker og glemme hva du egentlig skulle gjøre. Kvelden handler om sterke følelser.

Skorpionen 23/10-21/11

Mandagen føles tung. Alt føles motstrøms, og innstillingen din er negativ. Kollegaene dine prøver både å lirke og å sette foten ned, men ingenting fungerer. Alle har dårlige dager, eller til og med dårlige uker. Vær bare litt ekstra snill med deg selv i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig pratsom denne mandagen. Du småprater med kolleger og holder deg oppdatert på sladder, men når det gjelder arbeidet, skjer det ikke så mye. Du føler at du jobber på, men sannheten er at du begynner på ting og deretter glemmer hva du holdt på med.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du utfordre deg selv ved å snakke eller lese på et fremmed språk. Det kan være en bok, undertekster på en film, eller en samtale med noen som ikke snakker norsk. Dette ligger utenfor din komfortsone, men samtidig synes du det er gøy å lære nye ting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med en opplæring, noe du synes er både litt slitsomt og interessant på samme tid. Du liker å bli kjent med nye mennesker og lære nye ting, men kan også føle at denne typen opplæring tar tid fra andre ting du trenger å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du ivrig etter å starte på mange forskjellige prosjekter, men du har en tendens til å bli fort lei av dem, og da går du videre til neste oppgave uten å fullføre den forrige. Arbeidsmåten din kan oppleves som litt tilfeldig av en kollega som foretrekker mer struktur.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS