horoskop

Dagens horoskop: Mandag 26. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å være diplomatisk og velge ordene dine med omhu. Det går ikke helt som du hadde tenkt, for du blir mer uklar i måten du uttrykker deg på, og det skaper en del misforståelser, spesielt siden du vanligvis er ganske direkte i din kommunikasjon.

Tyren 20/4-20/5

Det er glede, driv og en evne til å kunne overbevise i horoskopet ditt i dag. Du gjør det du tror på, og du lykkes med å få folk med deg i planene dine. Møter du motstand, gir du ikke opp; du synes snarere det er gøy å få argumentere for saken din.

Tvillingene 21/5-20/6

Det skjer mye denne mandagen, både i hodet ditt og på jobben. Du har masse energi, og i løpet av sommeren har det dukket opp mange nye ideer som har med hverdagen din å gjøre. Kreativiteten og det originale tenkningen din gnistrer i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen handler om feil og om å rette opp det som har gått galt. Du vet ikke hva du liker minst, å ta feil eller å måtte gjøre ting om igjen. Det blir ikke bedre av at du kan ane en viss skadefryd hos en kollega. De er alltid raske til å påpeke dine feil.

Løven 23/7-22/8

I dag er det tilbake til virkeligheten. Det kan være at du nettopp har kommet tilbake fra ferie, eller at det først nå er alle på plass igjen. Denne dagen handler om å skape forutsetningene for en god høst ved å planlegge fremover. Du får mange tanker og ideer fra Vannmannen.

Jomfruen 23/8-22/9

For deg er det viktig å få ventilert og utvekslet tanker denne mandagen. Det handler både om å lytte og om å bli hørt. Hvis du får de rette forutsetningene, kan du skape underverker bare ved å være kreativ og la fantasien sette grensene. Kvelden handler om en gammel kjærlighet.

Vekten 23/9-22/10

Den intellektuelle Vannmannen har innflytelse over tegnet ditt i begynnelsen av uken, og det påvirker i stor grad både hva du føler, men også ideene dine og hvordan du formidler dem til andre. Du har en måte å snakke på som både gir inspirasjon og tillit til dine medarbeidere.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en rastløs energi i horoskopet ditt som gjør at du kaster deg over ulike prosjekter, men du har vanskelig for å finne roen til å avslutte dem. I stedet begynner du på ting her og der, og det blir ikke skikkelig orden. Kvelden passer godt til aktiviteter som gir deg utløsning for energien din.

Skytten 22/11-21/12

Du er i dårlig humør denne mandagen og har lite tålmodighet, verken med krevende kolleger eller små barn. Hvis du har egne barn, bør du bite tennene sammen litt ekstra når du merker at tålmodigheten forsvinner. Kvelden handler om energigivende aktiviteter og fysisk aktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1

Livet ditt kommer til å endre seg radikalt i løpet av denne høsten. Det kan være alt fra en ny arbeidsplass, at du flytter, eller at du begynner å studere. I dag prøver du å bli litt kjent med det som vil være din nye hverdag, og det er en del du trenger å ha oversikt over.

Vannmannen 20/1-18/2

Etter en tøff uke trenger du å slappe av, og det gjør du gjerne utendørs. Mandagen handler om rolige aktiviteter i naturen. Det kan være en gruppeaktivitet med jobben eller noen feriedager som du tilbringer med en utendørshobby du har.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mange ideer i horoskopet ditt og en følelse av å være på grensen til å ikke rekke alt. Du går inn i uken med høy ambisjon, noe som gjør at du begynner dagen tidlig og avslutter den sent. Ambisjonen om å gjøre ting følger med hjem etter jobb, så hjemme fortsetter du med å sette i gang ulike prosjekter.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS