horoskop

Dagens horoskop: Mandag 29. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du veldig verbal og sier det du tenker uten å tenke på hvilke konsekvenser det kan få. Ofte er det bra å være åpen med meningene sine, men det er også bra om du velger ordene dine litt mer nøye. Ord kan såre like mye som en kule, sies det.

Tyren 20/4-20/5 

I dag venter noe så uvanlig som en mandagsfest. Det kan være noe enkelt som en after work eller en spontan brunch med vennene dine, eller så slår du på stort med en fest som du arrangerer. Tyrer elsker å lage mat og invitere vennene sine, og i dag overgår du deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er dobbelt opp med luft i Tvillingenes tegn denne mandagen, og det gjør all form for kommunikasjon lettere. Hvis det er en dag du kan ta opp sensitive temaer og gå til bunns i personlige problemer, så er det i dag. Du vet nøyaktig hvordan du skal uttrykke deg for å bli forstått.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er ingen ende på hvor mange ideer du har. Du sprudler av entusiasme uansett hvor du befinner deg eller hva du gjør. Det blir en herlig og uttrykksfull dag. Det eneste du bør passe på er at energien ikke tar slutt før du er ferdig med det du har planlagt for dagen.

Løven 23/7-22/8 

Du har vært litt dyster når du har tenkt på fremtiden, men i dag blir første dagen på lenge hvor du føler deg håpefull. En beskjed av noe slag gir hele situasjonen du befinner deg i et nytt lys som er betydelig mer positivt. Det blir en dag hvor du virkelig har det bra.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med en lett påvirkning fra Tvillingene som fremmer din kommunikasjon, men som også får deg til å unngå arbeid og oppdrag som krever fysisk utholdenhet. Du vil rett og slett heller ta det med ro enn å slite hardt, men du har ikke noe imot en livlig diskusjon eller debatt.

Vekten 23/9-22/10 

Du innleder uken med å være veldig sjarmerende og selgende. I dag kan du virkelig gjøre reklame for både tjenester og produkter. Du vet hvordan du skal legge ordene for å få det du selger til å virke fristende. Kvelden handler om din eller en venns hemmelighet.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag innser du at du er ganske lei av alle personene du kjenner og at det er på tide å skaffe nye venner. Skorpionen kan være ganske dramatisk i følelsene sine, og i dag spiller du ut hele ditt register mot en kollega eller familiemedlem som du synes har gjort feil.

Skytten 22/11-21/12 

Du er en liten solstråle hele mandagen. Det finnes positive, lette energier i tegnet ditt som gjør at du takler problemer og motgang med samme glade innstilling som du tar deg av alt annet med. I dag møter du en person som blir fascinert av deg og vil bli bedre kjent med deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Når Steinbukken presenteres med for mange alternativer, kan du bli ubesluttsom, og det er tilfellet i dag. Du vil ta det beste valget, men det er så mye som er likt at du har vanskelig for å bestemme deg. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen tilbringer du gjerne utendørs sammen med venner. Du driver enten med friluftsliv eller en hobby. Det blir en dag hvor du virkelig kan slappe av og nyte livet. I løpet av dagen prøver du også å hjelpe en venn med et problem hen har.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag uttrykker du gjerne meningene dine, men du er ivrig etter å få sagt det du vil, så det er en risiko for at du ikke tenker over hvordan du formulerer deg. Hvis du uttrykker deg klønete, kan det hende at det blir mer fokus på hvordan du sier ting, snarere enn på hva du ønsker å få sagt.

Les også: Stemte forrige ukes horoskop?

Powered by Labrador CMS