horoskop

Dagens horoskop: Mandag 30. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken i et rolig, nesten langsomt tempo. For å være et ildtegn som vanligvis er hektisk, kan du innimellom havne i en roligere periode, og det gjør du mandag og tirsdag. Mandagen handler om å gjøre det du skal uten å la ytre faktorer forstyrre din indre ro.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en god mandag hvor du faktisk føler at du har kontroll. Du jobber med en eller flere positive kollegaer, og deres glade energier smitter over på deg. Du har mye å gjøre, men ikke mer enn at du rekker alt. Kvelden byr på kos hjemme og etterlengtet alenetid.

Tvillingene 21/5-20/6

Som tvilling er du ofte raskere enn nøye. Du blir fort lei om du må fikle med mange detaljer. I dag får du hjelp fra Jomfruen, noe som får deg til å fokusere på detaljer uten å bli lei. Du blir nesten pedantisk i din jakt på perfeksjon. Kvelden handler om en løgn.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen gir deg stabilitet, og du står stødig med begge beina på jorden når det stormer rundt deg. Normalt sett er du følsom av natur og kan bli opprørt når det er mye konflikter i omgivelsene dine. I dag fokuserer du på ditt eget og ignorerer alle andre.

Løven 23/7-22/8

Du er litt forsiktig denne mandagen, noe som ikke er typisk for deg. Du velger det sikre fremfor det usikre, og du tar det rolig, spesielt i delikate arbeidsrelaterte saker. Privat er du mer tilbaketrukket enn vanlig i dag, og du trenger tid for deg selv og dine tanker.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det dobbel Jomfru i tegnet ditt, noe som gjør deg mer analytisk og svært praktisk. Du er alt annet enn impulsiv, og lar beslutningene dine vokse frem sakte uten å presse prosessen. For deg er det viktig å ta den rette avgjørelsen fra begynnelsen.

Vekten 23/9-22/10

Det er en stabilitet hos deg i dag som ikke er så vanlig hos den flyktige Vekten. Du føler deg trygg på beslutningene dine og styrer dagen med stødig hånd. I dag er også en god dag for større innkjøp som bolig, bil eller kanskje en feriereise.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du utrolig fokusert, og du går virkelig inn for oppgavene som ligger på bordet ditt. Mye av dagen handler om å planlegge fremover. Du lager planer for den nærmeste fremtiden samtidig som du setter opp mer langsiktige mål. Kvelden byr på nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Som skytte pleier du å ta de fleste dager med mer entusiasme enn ettertanke. I dag er det motsatt. Din naturlige positive holdning er noe dempet, men din logiske side er skarp, og den hjelper deg når du står overfor tøffe valg denne dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

I en lengre periode har du sagt at du skal starte med nye gode vaner på mandag, men livet har kommet i veien. I dag godtar du ingen dårlige unnskyldninger fra deg selv. Du trenger rutiner, trening og sunn mat for å føle deg bra, så i dag legger du opp en plan for de kommende ukene.

Vannmannen 20/1-18/2

Etter å ha hatt veldig varierte oppgaver på jobben, begynner de nye rutinene dine å sette seg. Spesielt vannmenn som jobber hjemmefra kan ha et behov for å dra inn til kontoret akkurat på mandager for å starte uken sammen med kollegene. I dag venter hyggelige nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med sterk selvtillit og et ønske om å gjøre det rette. Du er utholdende og målrettet. Å jobbe med deg i gruppe er en ren glede, fordi du driver deg selv hardere enn noen andre. Kvelden handler om fysisk aktivitet, gjerne i en treningsform med andre deltakere.

Les også: Stemte horoskopet for forrige uke?

Powered by Labrador CMS