horoskop

Dagens horoskop: Mandag 5. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen innledes med at Merkur går i retrograd, og det merkes på måten du kommuniserer på. Du er ikke like tydelig og direkte som du pleier å være, og det er en nøling i det du sier som gjør at du lett kan bli misforstått. Kvelden handler om å ta initiativ.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen blir en hyggelig dag hvor du bruker mye energi på å være sosial. Det kan være første dagen etter ferien eller så møter du personer du ikke har sett på en stund. Det eneste du bør tenke på er å være veldig tydelig når det kommer til saker som ligger deg varmt om hjertet, slik at du klargjør hva du vil.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandagen går Merkur i retrograd, og det påvirker deg litt ekstra siden det er din herskerplanet. Du vender blikket innover og blir ikke fullt så sosial som du pleier å være. Det er bra for deg å ha disse litt roligere periodene for da kommer du mentalt ajour med livet.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innleder uken med en usikkerhet i horoskopet ditt. Det er et ønske om å drive ting fremover hvis du jobber, men Merkur retrograd gjør at du har vanskelig for å uttrykke deg klart. Du blir frustrert over hele situasjonen, og når du blir frustrert kan du også bli irritert på menneskene rundt deg.

Løven 23/7-22/8 

Du sier hva du vil i dag uten egentlig å tenke deg om, og det er kanskje ikke det beste du kan gjøre, i hvert fall ikke hvis du jobber. Risikoen er stor for at du tråkker noen på tærne fordi du uttrykker deg litt klossete. Merkur retrograd påvirker deg mer enn du tror.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag går din herskerplanet Merkur i retrograd, og det påvirker måten du debatterer og argumenterer for din sak. Selv om du prøver å være overbevisende, mangler det litt av den gnisten som gjør argumentasjonen din genial i stedet for bare bra. Kvelden handler om økonomien din.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten er et av de mest ubesluttsomme tegnene i dyrekretsen, men i dag får du hjelp fra jorden til, ikke bare å ta beslutninger, men også å holde fast ved dem. Det finnes et driv i deg som får deg til å ville komme fremover, enten det gjelder arbeid eller private forpliktelser.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du går inn i uken med en herlig optimisme og mange ideer og visjoner. Dessverre lykkes du ikke med å begeistre omgivelsene dine, og det gjør deg frustrert. Du prøver å selge inn ideene dine, men argumentene dine faller flatt. Dette er ikke riktig dag for å selge inn ting eller ideer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du stille og ettertenksom, noe som er uvanlig for den pratsomme og livlige Skytten. Det handler ikke om at du er trist eller sint, men bare at du trenger tid til å reflektere over deg selv og livet. Det er sjelden du tar deg tid til å gjøre en indre refleksjon.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen handler om å bekymre seg for ting som ligger utenfor din rekkevidde å påvirke for øyeblikket, men du er likevel stresset over at du ikke skal rekke alt. Det blir en dag hvor du gjerne legger strategier og bruker tid på å skrive lange lister som du kan krysse av.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir du irritert på en slektning som aldri ser ut til å bli fornøyd. Dere to har en tendens til å snakke forbi hverandre snarere enn med hverandre, og derfor oppstår ofte misforståelser. Det enkleste er om du forteller hvordan du opplever deres forhold, tydelig og direkte, men dessverre er ingenting mellom dere enkelt.

Fiskene 19/2-20/3 

Du havner i en vanskelig situasjon hvor det oppstår en konflikt mellom en slektning og en tredje part. Du blir dratt inn i hele denne konflikten, og du blir tvunget til å ta parti mot slektningen din, siden hen i dette tilfellet tar feil. Det blir en betent situasjon.

Les også: Slik blir din august ifølge stjernene ...

Powered by Labrador CMS