horoskop

Dagens horoskop: Mandag 7. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det en dobbel påvirkning fra ild som gir deg et skikkelig energikick i starten av uken. Mye tyder på at du vil sette i gang prosjekter, både på jobb og hjemme. Det blir en morsom dag, spesielt hvis du kan engasjere deg i ting som interesserer deg.

Tyren 20/4-20/5

Det skjer mye i livet ditt, spesielt på skolen eller arbeidsplassen, men det kan også være endringer i din private situasjon. Tyren liker sjelden forandringer, selv ikke når de er til ditt eget beste. Du trenger tid til å akseptere og tilpasse deg det nye. Vær snill mot deg selv når du føler deg stresset.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det et sterkt ønske om å sette i gang med ting. Du liker virkelig fart og spenning, men risikoen er at du slurver med detaljer fordi du vil videre til neste spennende oppgave. Kvelden handler om å diskutere et tema som angår din fremtid med en venn eller et familiemedlem.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du et stort energipåfyll som hjelper deg å sette i gang både med arbeidsoppgaver og private prosjekter. Dette blir en dag hvor du driver prosjektene dine fremover for å gi dem en god start på uken. Du liker følelsen av å ligge ett skritt foran. Kvelden handler om bevegelse.

Løven 23/7-22/8

I dag er du i veldig godt humør. Du har et sterkt ønske om å engasjere deg i ulike prosjekter, både dine egne og andres. Noen venner eller kollegaer kan synes at du blander deg inn litt for mye, men din sjarm og positive innstilling gjør det lett å tilgi deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Som Jomfru kan du være litt tilbakeholden, nesten sjenert når det gjelder nye mennesker, men ikke i dag. Du har en sterk påvirkning fra Skytten som gjør deg sosial og utadvendt. Du har lett for å småprate med helt fremmede personer, både på jobb og privat.

Vekten 23/9-22/10

Vekten kan ofte være ubesluttsom, så noen vil kanskje løfte på øyenbrynene når du i dag viser en besluttsomhet som nesten grenser til impulsivitet. Du tar avgjørelser lett, både i store og små saker, og det er den sterke ildpåvirkningen i horoskopet ditt du kan takke for dette.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du veldig impulsiv og gjør ting uten å tenke deg om først. Det kan bli vanskeligst om du tar viktige beslutninger, da det kan være ting du angrer på senere. Det positive er at du har mye energi denne mandagen – du må bare bruke den riktig.

Skytten 22/11-21/12

Du har mye ild i horoskopet ditt og en dobbel påvirkning fra Skytten i dag. Dette gjør deg veldig effektiv, og du nærmest presser frem arbeidet og prosjektene dine. Dette er ikke en dag som passer til oppgaver som krever tålmodighet, siden du har lite av det akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du føler litt dårlig samvittighet for at du ikke fikk gjort så mye i helgen, så i dag setter du standarden høyt. Heldigvis er det mye energi i horoskopet ditt som du kan bruke for å gjennomføre dagens planer. Et møte med en ny person har fått deg til å endre noen fremtidsplaner.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen blir en lang og tidvis tung dag, særlig hvis du jobber på kontor eller lignende. Her gjelder det å være nøye med både mat og søvn, slik at du klarer å holde konsentrasjonen gjennom hele dagen. Kvelden byr på bevegelse og mye frisk luft.

Fiskene 19/2-20/3

Du møter en ny kollega eller nabo for første gang i dag, og du danner deg et sterkt inntrykk av denne personen. Du er vanligvis ikke fordomsfull, men noe i denne personens utstråling får deg til å bli skeptisk. Du synes de fremstår som en bedrevitende person.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS