horoskop

Dagens horoskop: Mandag 9. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du det rolig. Hvis du jobber, går det kanskje ikke så fort som noen skulle ønske, men du sprer glede rundt deg. Det er et lekent, nesten barnslig trekk ved deg som gjør at du liker å spøke og finne på små uskyldige narrestreker for å få kollegaene dine i godt humør.

Tyren 20/4-20/5

Det ser ut til å være personalmangel eller mange syke på arbeidsplassen din, og det påvirker deg. Du er flink til å håndtere stress du er forberedt på, men mindre flink til å takle uventede situasjoner. Kvelden derimot blir en helt annen historie, da nyter du godt selskap og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen handler om å ta én ting om gangen og ikke stresse. Du er nesten mer effektiv i dag enn når du øker tempoet og stresser. Ved å ta ting systematisk får du bedre oversikt. Kvelden byr på gode nyheter og en fysisk utfordring.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en positiv energi i horoskopet ditt som gjør at du starter uken med mange morsomme og kreative ideer. Du føler deg på topp, og ikke engang dårlige nyheter kan påvirke humøret ditt. Du tar utgangspunkt i at det ikke finnes problemer, bare utfordringer.

Løven 23/7-22/8

Det er mange tanker, meninger og følelser i stjernetegnet ditt akkurat nå. Du har en tendens til å snakke først og tenke etterpå, noe som gjør at du sier ting du angrer på senere. Prøv å velge ordene dine med omhu, det vil lønne seg bedre. Kvelden handler om en økonomisk investering.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter lista høyt denne uken, så det blir ingen rolig start på mandagen. Du må ha høyt tempo fra start til slutt for å rekke alt. Heldigvis gir ildtegnet ditt deg drahjelp både når det gjelder tempo og ambisjoner. Kvelden handler om å prioritere deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du er rastløs og har mye energi de første dagene denne uken. Du begynner på mange prosjekter, men blir fort lei og hopper videre til neste prosjekt. Resultatet er mange halvferdige ting som hoper seg opp. En kollega blir irritert på oppførselen din og sier fra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er uvanlig fredfull denne uken. Det handler i stor grad om at du føler en trygghet, både i deg selv og i beslutningene dine, som du ikke har følt på lenge. Mandagen blir harmonisk, først og fremst fordi du ikke lar ytre omstendigheter påvirke ditt gode humør.

Skytten 22/11-21/12

Dette er ikke din beste mandag. Du føler deg enten litt eller veldig dårlig. Det er sannsynligvis bare en forkjølelse, men som vanlig er det best å lytte til kroppen din. Du pleier å være flink til å ignorere kroppens egne varselsignaler, og da blir du bare enda sykere når det først bryter ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er et vanemenneske, og nå i begynnelsen av høsten har det ikke vært noen rutiner i det hele tatt. Alt er nytt, spennende, men også litt forvirrende. I dag føler du deg ganske tappet for energi. Du trenger å få på plass de kjære rutinene dine, så sett deg ned og tenk over hvordan du vil at hverdagen din skal se ut.

Vannmannen 20/1-18/2

Det har skjedd en del i det siste, og i dag satser du på å tenke litt annerledes. Du prøver nye veier både hjemme og på jobben. Du er en person som liker forandringer, men noen ganger trenger du rutiner for å kunne sette pris på de dynamiske sidene ved livet.

Fiskene 19/2-20/3

Det har vært en tøff start på høsten, så derfor blir denne mandagen herlig hverdagslig. Dagen handler mye om rutiner og å gjøre jobben sin. Utover det skjer det ikke noe spesielt, og det passer deg godt fordi du får muligheten til å fordøye de siste ukers hendelser.

Les også: Slik blir september for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS