horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 11. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du et sterkt driv som handler om noe du vil oppnå. Det er et ønske om personlig utvikling som får deg til å jobbe hardere enn noen sjef kan få deg til å gjøre. Du har både en åpen og en skjult agenda som dreier seg om din fremtid og karriere.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du legge opp arbeidet litt etter eget hode, og det er ganske lave krav til hva du må få gjort. Dette gir deg en sjanse til både å puste ut og komme ajour med ting du ligger etter med. I dag har du også noen private prosjekter du ønsker å gjennomføre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er mye å gjøre på jobben, og det virker som en del kolleger er fraværende, enten på grunn av personalmangel eller sykdom. Du vil gjøre ditt for å bidra, og du driver deg selv litt ekstra i dag. Sjefene dine er imponerte over din samarbeidsvilje.

Krepsen 21/6-22/7

På onsdag blir du bedre kjent med dine nye arbeidskolleger. Du prøver å finne ut om dette er personer som kan håndtere press og har høy arbeidsmoral. I løpet av dagen får du nyheter fra en sjef som vil endre noen av planene dine.

Løven 23/7-22/8

I dag roer du deg litt ned, men etterdønningene av ditt hete temperament kan ha etterlatt noen som føler seg krenket eller såret. Husk at det aldri er for sent å be om unnskyldning; det handler ikke så mye om rett og galt, men om å få en kollega til å føle seg bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har hatt et prosjekt du har jobbet med i lang tid, og i dag får du muligheten til å fullføre det. Du er stolt av det du har oppnådd, men samtidig synes du det er godt at det endelig er ferdig. Nå har du sjansen til å ta fatt på nye utfordringer.

Vekten 23/9-22/10

For å føle deg bra, vil du ha kontroll, og det er akkurat det denne dagen handler om. Samtidig som du prøver å få oversikt over den generelle situasjonen, tar du også hånd om en ny kollega som du mener trenger litt ekstra støtte.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du et sterkt driv, spesielt når det gjelder forretninger. Noen transaksjoner kan være vanskelige å avslutte, men i dag sørger du for å få det i havn. Dette er også en god dag for lønnsforhandlinger eller for å søke på en høyere stilling.

Skytten 22/11-21/12

På onsdag føler du deg litt piggere, men du er fortsatt sliten, og hodet føles tungt. I dag bør du unngå avgjørende beslutninger eller arbeid som krever konsentrasjon og nøyaktighet. Kvelden blir koselig, spesielt hvis du tilbringer den med familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en livlig og morsom onsdag som byr på både en utflukt, gode nyheter og en fin kompliment. Dette kan også være dagen hvor du innleder en hyggelig liten høstflørt. Enten begynner du å date, eller så er det en mer uskyldig flørt på jobben.

Vannmannen 20/1-18/2

På onsdag begynner brikkene å falle på plass, men det er fortsatt en stressende og intens dag. Det er ikke bare du som må planlegge tiden din, hele familien må tilpasse seg for at dagen skal fungere. Her er tydelig kommunikasjon veldig avgjørende.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdag blir en lett og hyggelig dag preget av humor og vennskap på jobben. Du har kolleger, og du har venner som også er dine kolleger. I dag omgås du de personene du står nærmest, noe som gjør hele dagen morsom, og tiden flyr av gårde.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS