horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 15. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag sprudler du av energi og føler deg uvanlig opplagt. Det blir en flott start på dagen, hvor du prioriterer å ta de vanskelige oppgavene eller de mest utfordrende jobbene så tidlig som mulig mens du fortsatt er full av energi. I dag blir du kjent med nye kolleger, naboer eller bekjente som du møter via vennene dine.

Tyren 20/4-20/5

Du vet at høsten kommer til å se litt annerledes ut for deg, og i dag fokuserer du på å forberede visse ting. Tyren trives best når det finnes en plan, da usikkerhet gjør deg nervøs. Du har ingenting imot forandringer så lenge de kommer gradvis og du er klar over dem på forhånd. Det er det uventede som skremmer deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag møter du nye mennesker eller jobber i en ny gruppe, og du føler deg litt usikker på hvordan du skal håndtere situasjonen. Tvillingene er vanligvis utadvendte og sosiale, men i nye sammenhenger kan du bli litt sjenert før du finner din plass. Dagen handler om å forsøke å passe inn.

Krepsen 21/6-22/7

Krepsen er ikke den beste til å stille krav, verken til seg selv eller til omgivelsene. I dag prøver du å endre litt på dette. Du vil gjerne vise at du ikke er en person som kan overkjøres, men at du faktisk har vilkår, både når det gjelder personlige relasjoner og arbeidet ditt.

Løven 23/7-22/8

Du merker at ferietiden begynner å nærme seg slutten. Tempoet på jobben begynner å øke, eller så ser du flere mennesker som kommer tilbake fra sommerhytter og reiser. I dag begynner du å jobbe med en plan du har for høsten, og det krever en god del disiplin og nøyaktighet fra din side.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag starter du opp et litt mer omfattende prosjekt, enten hjemme eller på jobben. Dette er både morsomt, utfordrende og litt skremmende på samme tid. Selv om du har tro på deg selv, er du usikker på om kunnskapen din er tilstrekkelig akkurat nå. I dag får du støtte fra en kollega eller venn som tror på deg.

Vekten 23/9-22/10

Du pleier å være den som foreslår kompromisser og unngår konflikter så langt det er mulig. I dag er du helt motsatt. Du står opp for meningene dine, og du gir deg ikke, selv om det skulle føre til en konflikt. Du er klar til å kjempe for det du tror på. En kollega finner ditt nyvåkne temperament svært tiltrekkende.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har investert følelsesmessig i denne dagen, og bygger på det etter hvert som dagen går. Det handler om noe som skjer sent på ettermiddagen eller kvelden. Det er en risiko for at luften går litt ut av deg når du først er der, da det ofte skjer når man har for høye forventninger.

Skytten 22/11-21/12

En positiv energi sniker seg inn i horoskopet ditt, noe som gjør deg enda mer sjarmerende enn du vanligvis er. Du er lett å omgås og får folk til å le. Det er en karisma hos deg som nesten kan føles fysisk. Du er gjerne spontan og finner på aktiviteter etter jobb hvis du arbeider.

Steinbukken 22/12-19/1

For å bli kvitt uroen du føler for alt det nye, lager du lister og planer for høsten. For deg føles det trygt å ha alt du må huske og tenke på skrevet ned, slik at du kan krysse av én ting om gangen. Denne dagen handler også om god mat, familiekos og shopping.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du ut nye ideer, og det viser seg å være litt av et genitrekk. Du har hatt et dilemma som du ikke helt har funnet en god løsning på, men nå som du har kommet på din briljante idé, vil hele problemet løse seg selv. Kvelden byr på en hyggelig opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3

Fisken er ikke tegnet med det sterkeste selvbildet, og det skal ikke mye til før du begynner å tvile på deg selv. I dag havner du i en situasjon hvor du ikke stoler på at du kan, og det blir et større problem enn din faktiske kompetanse. Tør å stole på deg selv, du er bedre enn du tror.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS