horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 16. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen forsterkes ild-elementet, og det kan påvirke humøret ditt. Når det er så mye energi i tegnet ditt, blir du ofte irritert, spesielt når ting ikke går din vei. På ettermiddagen kan en samtale med en sjef eller mentor få deg til å stoppe opp og reflektere.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du deg mer opplagt enn du har gjort på lenge. Det er en kreativitet i horoskopet ditt som gjør at du gjerne prøver ut nye ideer og prosjekter. Kvelden byr på en unik atmosfære og en like unik opplevelse. Dette blir noe du deler med mennesker du står nær.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en nabo, kollega eller bekjent som kan være litt for frempå og pågående. Hen har ingen grenser, og du har gang på gang forsøkt å markere på en fin måte. I dag får du nok og gir klart uttrykk for det, noe som både kan opprøre og overraske personen det gjelder.

Krepsen 21/6-22/7

I dag fylles tegnet ditt med ny positiv energi som får deg til å ta litt flere sjanser, tørre å skille deg ut og være annerledes. Dagen handler også om et rykte som går på arbeidsplassen din. Dette er for saftig til å ignorere. Kvelden blir morsom og aktiv.

Løven 23/7-22/8

I dag kommer det ild fra Væren inn i tegnet ditt, og det får deg til å riste av deg nedstemtheten og fokusere på det du faktisk liker med årstiden. Onsdagen blir en god dag der du føler at du kan gi av deg selv. En kollega eller venn viser ekstra mye omtanke overfor deg i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen handler om å håndtere stress. Du kan være ganske firkantet og ha vansker med raske endringer, spesielt når det kommer til jobb eller utdanning. I dag har du en påvirkning fra Væren som gjør at du lettere takler denne typen utfordringer. Det er nesten som om du får mer energi av all stressen.

Vekten 23/9-22/10

Det er mye energi og mange morsomme ideer hos deg i dag. Du har vanskelig for å være passiv, så hvis det er rolig der du er, søker du deg til grupper eller personer hvor du kan bidra med ideer eller mer praktisk hjelp. Kvelden handler om å delta i en gruppeaktivitet av noe slag.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det mye ild i horoskopet ditt, noe som gjør deg både mer energisk og klar for å takle ulike problemer. Du har en positiv grunninnstilling som hjelper deg når du møter utfordringer. Kvelden byr på et kjært gjensyn og en fin kompliment.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen gir ilden i horoskopet ditt deg ny energi, og du føler deg mer til stede og levende. Det blir en morsom dag hvor du har krefter til å både fullføre arbeidsoppgaver og delta i en kveldsaktivitet uten å bli utmattet. På kvelden får du høre et ganske utrolig rykte om en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter en veldig rolig start på uken begynner du å få panikk på onsdagen. Det handler om at du føler deg dårlig forberedt til en test, prøve eller konkurranse. I dag prøver du å forberede deg både fysisk og mentalt, men selvtilliten er ikke på topp.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdag handler også om kommunikasjon og å formidle en idé eller visjon. I dag kan du måtte sette foten ned når en eller flere personer tar seg rettigheter de ikke har. Du er vanligvis ikke den som setter hardt mot hardt, så når du først gjør det, vekker det respekt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag klarer en person å irritere deg mer enn du trodde var mulig. Selv om Fiskene har temperament, klarer du som regel å beherske deg, i hvert fall på jobb. I dag går det ikke, for hen vet nøyaktig hvilke knapper hen skal trykke på for å gjøre deg gal. Kvelden handler om å lufte frustrasjonen din med en venn eller partner.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS