horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 17. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag prøver du å komme videre. Det kan være et prosjekt på jobben eller hjemme, men det kan også handle om å komme seg fra ett sted til et annet. Kanskje du starter en reise eller drar på en utflukt denne dagen. I dag bør du være forsiktig med alle former for impulskjøp.

Tyren 20/4-20/5 

I dag kan du legge opp dagen litt etter eget hode. Du har visse ting du må gjøre, men du sørger for å gjøre dem tidlig slik at du har resten av dagen fri til å gjøre ting du liker. Hvis du er på ferie, gjelder det samme: fullfør det nødvendige tidlig og vær eventyrlysten resten av dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

På onsdag kommer det inn ild i horoskopet ditt, noe som gjør at du føler deg litt piggere, men du er fortsatt nøye med å ikke stresse deg opp. Dette er en dag hvor du gjerne tester nye ting, både privat og på jobben. Du har et behov for å utfordre deg selv og lære nye ting.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter vann kommer ild, i hvert fall i horoskopet ditt. Onsdagen gir deg et energikick og vekker nysgjerrigheten din. Dette er en dag hvor du er åpen for det meste. Du vil gjerne prøve nye ting og møte nye mennesker. Du tar initiativ i ulike sammenhenger og har det gøy.

Løven 23/7-22/8 

Hele onsdagen er en utfordring. Du er trøtt, i dårlig humør og har vanskelig for å kontrollere følelsene dine. Selv om du prøver å være positiv, kommer negative kommentarer og en sur tone gjennom dine tapre forsøk på å være glad. Det er verst hvis du fortsatt jobber.

Jomfruen 23/8-22/9 

På onsdag gir ild deg et ekstra energikick. Dette er en god dag å starte ting, enten det er et prosjekt på jobben eller noe så hyggelig som en ferie. Dette er også en god dag å reise på. Du har uvanlig mye nysgjerrighet i deg og ser frem til utfordringer.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du sosial, glad og åpen mot ukjente mennesker. Det finnes en nysgjerrighet i deg som gjør at du gjerne tar kontakt og starter en samtale. Som singel er du mer mottakelig enn vanlig, du føler deg klar for å møte noen som du kan skjemme bort og som kan skjemme bort deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Hvis begynnelsen av uken fokuserte på parforhold, blir onsdagen mer vennskapelig og sosial. Dette er en dag som handler om å fungere i gruppe, ha det gøy og kunne slappe av. Det kan være med mennesker du ikke kjenner så godt, men du kan også ha en skikkelig kompisdag.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS