horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 18. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen byr både på supermåne, måneformørkelse og fullmåne. Vanligvis pleier du å være ukomfortabel med så mye påvirkning fra månen, ettersom du selv styres av solen, men i dag føler du deg uvanlig harmonisk og i takt med naturen. Det kan være måneformørkelsen som bidrar til denne harmonien.

Tyren 20/4-20/5

Vanligvis er du ikke så følsom for månens påvirkning, men når den er så sterk som i dag, slipper ikke engang du unna. En bølge av følelser vekkes, det kan ha med din nåværende jobbsituasjon å gjøre, men det kan også dreie seg om noe du trodde var glemt og begravet.

Tvillingene 21/5-20/6

Måneformørkelsen vekker tvil både i store og små ting. Du lurer på om du har valgt riktig vei, og i noen tilfeller vet du at du er på feil spor. Dette er en dag som handler om viljen til å forandre og forandres. Det krever mot å komme til disse erkjennelsene og våge å gjøre noe konkret med dem.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdag er det kaos inni deg, men også rundt deg. Kombinasjonen av supermåne, fullmåne og måneformørkelse påvirker nesten alle, enten fysisk eller følelsesmessig. Du styres av månen som er din herskerplanet, noe som gjør deg svært mottakelig for denne typen påvirkning.

Løven 23/7-22/8

I dag står du overfor et valg om du skal ta en følelsesmessig risiko eller ikke. Du føler deg sårbar og er usikker på om du er klar til å ta konsekvensene hvis det ikke går som du håper. Du vil merke at dette er en risiko verdt å ta, spesielt hvis det handler om kjærlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Som jordtegn står du stødig, selv når påvirkningen fra vann og månen er så sterk som i dag. Selv om du er relativt stabil, må du håndtere personer som ikke er det, både på jobben og privat. Forvent også noen sykemeldinger, da denne typen påvirkning kan ha fysiske effekter på mennesker.

Vekten 23/9-22/10

Forbered deg på litt kaos i dag, både følelsesmessig og på jobben. Det skjer så mye nå at du ikke helt rekker å holde tritt, og det blir ikke bedre av at en ustabil sjef skjeller deg ut eller kommer med spydige kommentarer. Selv om du vet at hen sannsynligvis vil angre i morgen, blir du likevel irritert.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det både supermåne og fullmåne i Fiskene, noe som appellerer til følelsene dine og evnen til å åpne deg. Dette kan bli en tøff dag fordi du gjerne vil dele hvordan du føler det, samtidig som du er en privat person som ikke liker å slippe folk innenfor dine forsvarsmurer.

Skytten 22/11-21/12

I dag føles det som om du blir vendt ut og inn, og følelsene havner utenpå i stedet for inni deg. Du er veldig mottakelig, både for det som er bra, men enda mer for det som er mindre bra. I dag ser du en side av deg selv som du ikke er spesielt stolt av, og du blir skuffet over din egen oppførsel i en følsom situasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Hele denne dagen oser av sterke følelser, og du innser at også du kan bli dramatisk når følelsene stormer. Plutselig ser du alt i svart eller hvitt. Det finnes ingen gråtoner, og du blir veldig opprørt når en kollega bestemmer seg for å gå utenfor de fastsatte rammene.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag bidrar fullmånen til at følelsene dine påvirker deg sterkt, og det kan være positivt i beslutninger som ikke gjelder penger eller økonomi. Du tenker ikke logisk, og derfor er det en risiko for at du handler instinktivt og impulsivt. Det kan gå bra, men det kan også ende i total katastrofe.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det både supermåne og fullmåne i ditt eget tegn, noe som vil endre noe dypt inni deg. Du viker fra en vei du har valgt, bare for å bestemme deg for å gjøre noe veldig annerledes. Denne avgjørelsen skjer instinktivt og uventet, noe som overrasker omgivelsene dine.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS