horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 2. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du sterkt påvirket av luft, og du endrer lett beslutningene dine for å passe inn i gruppen i stedet for å følge din egen linje. Du har et behov for å føle deg likt akkurat nå, og det gjør at du noen ganger trekker deg tilbake når du merker at gruppen mener noe annet enn deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det både solformørkelse og nymåne, noe som kan forstyrre din indre ro. Du merker at du lett kan bli både glad og sint uten noen egentlig grunn. Følelsene dine sitter litt utenpå, og du er veldig følsom overfor omgivelsene dine. Uansett blir det en morsom og kreativ dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Nymånen gjør deg enda mer impulsiv enn vanlig, og det er en risiko for at du tar forhastede beslutninger. Selv om du vet at du bør være mer grundig med bakgrunnssjekk og faktakontroll, har du en tendens til å stole på magefølelsen i stedet.

Krepsen 21/6-22/7

På onsdag kan kombinasjonen av solformørkelse og nymåne vekke sterke følelser i deg. Som Kreps er du tett forbundet med Månen, og dette forsterkes nå når Solen delvis blir astronomisk formørket. En måte å håndtere alle følelsene som veller frem på, er å akseptere hvordan du føler deg, i stedet for å undertrykke det.

Løven 23/7-22/8

Din herskerplanet er Solen, og du kan merke solformørkelsen i dag. Når solenergien svekkes, skaper det sterke følelser hos deg, og både problemer og tanker som du har begravd dypt inne, kommer opp til overflaten igjen. På en måte er det en rensende prosess.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag forsterker den følelsesladde nymånen instinktene dine. Dette er en dag hvor du kan stole på intuisjonen din, heller enn ren logikk. Hvis noe virker bra på papiret, men magefølelsen sier at det er feil, bør du stole på instinktene dine. Kvelden blir overraskende rolig. En planlagt aktivitet ser ut til å bli avlyst.

Vekten 23/9-22/10

I dag skjer det mye. En kombinasjon av nymåne i ditt eget tegn og en solformørkelse skjerper sansene dine og øker evnen din til å lese mellom linjene. Du har tidligere mistenkt at en venn holder noe skjult for deg, og i dag avslører du hemmeligheten bare ved å lese vennens reaksjoner.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er både nymåne og solformørkelse i dag, og det spiller på hele følelsesspekteret ditt. Dette er en dag hvor flere enn deg blir påvirket av det som skjer på himmelen, så forvent opprørte følelser og en del drama. Mange forhastede beslutninger blir tatt i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du står overfor et valg i karrieren, og frem til i dag har du vært veldig usikker på hvilken vei du bør velge. I dag gir nymånen deg det dyttet du trenger for å velge den veien som vil være best for deg på lang sikt. Nymånen får deg til å tenke mer med hjertet og mindre logisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Du står overfor et valg som gjelder enten utdanning eller kanskje en ny jobb til våren. I dag får solformørkelsen deg til å innse hva du egentlig trenger å gjøre for å ha det bra, og dette hjelper deg også i karrierevalget ditt. I dag tar du kontakt med et familiemedlem for å få litt veiledning og råd i en økonomisk sak.

Vannmannen 20/1-18/2

Nymånen og solformørkelsen påvirker ikke bare mennesker, men kan også skape tekniske problemer med kollektivtransport, tog og fly. Regn med større forsinkelser denne onsdagen, så sørg for å være ute i god tid. Du har en tendens til å være noe av en tidsoptimist, så dobbel den tiden du opprinnelig beregner.

Fiskene 19/2-20/3

På grunn av nymånen og solformørkelsen blir alle dine nøye planlagte planer for uken kastet omkull. Det kan dreie seg om alt fra prosjekter som ikke blir gjennomført til sykdom blant kollegene. Du blir nødt til å tenke om og handle på en helt ny måte, noe som blir en god erfaring for deg.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS