horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 21. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også onsdagen handler om mennesker som er uenige med hverandre og deres behov for å trekke deg inn i denne konflikten. Du er ganske bestemt og sier fra, men vennene dine hører ikke på deg. Du orker ikke å krangle i dag, så du trekker deg heller unna.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å ha mer frihet, både i hvordan du legger opp dagen og hva du velger å fokusere på. Det som er bra med Tyren er at det spiller ingen rolle hvor mange ganger du har falt ut av gode vaner som trening og sunn mat. Du ser hver ny dag som en mulighet til å starte på nytt, noe du viser i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du vise hva du er god for. Å være ny gir deg muligheten til å starte med blanke ark, der du kan være den du ønsker. Du prøver både å være hjelpsom og utføre oppgavene dine samtidig. Pass bare på at du ikke har for mange baller i luften, så det blir vanskelig å holde oversikt.

Krepsen 21/6-22/7

Du merker spenninger mellom ulike kolleger, og du funderer på hvordan du best kan håndtere dem. Du har en emosjonell intelligens som forsterkes av Månen akkurat nå, og du kan bruke den både til å skape splid og til å megle i ulike konflikter. Det er opp til deg hvem du vil være.

Løven 23/7-22/8

Du trenger tid til å tenke og fordøye det som har skjedd i det siste. I dag velger du å trekke deg tilbake og holde deg litt for deg selv for å få muligheten til å reflektere over livet. Noen kolleger kan bli bekymret for din oppførsel, så forvent en del spørsmål fra dem.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du høre positive nyheter om en jobb eller utdanning som interesserer deg. Dette åpner uventede dører og kan få deg til å tenke i en helt ny retning. Denne dagen ser også ut til å inneholde et innslag av konkurranse eller en personlig utfordring som du ønsker å overvinne.

Vekten 23/9-22/10

Også i dag velger du bevisst å jobbe med en eller flere andre personer. Du føler at arbeidet går raskere når noen holder deg med selskap. Denne dagen handler i stor grad om en gammel konflikt på jobben hvor flere personer er involvert, selv om den egentlig burde vært avsluttet.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen passer godt til alle former for samarbeid. Du er ikke så opptatt av å presse gjennom dine egne ideer i dag, og du kan tenke deg å lytte til dine kolleger og følge deres direktiver. I dag passer det bra å diskutere sensitive temaer, siden du er uvanlig emosjonelt mottakelig.

Skytten 22/11-21/12

Hvis tirsdagen handlet om å finne sin gruppe, blir onsdagen den dagen hvor du sørger for å passe inn og etablere din tilhørighet. Dagen handler like mye om det sosiale som om faktisk arbeid. Det blir både en utfordrende og morsom dag på samme tid.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du ikke like bundet til en person eller et sted som du var tidligere i uken. Du er fri til å legge opp dagen litt mer etter hva du selv vil gjøre, og ikke etter hva andre forventer av deg. Dette blir på mange måter en morsom og utviklende dag. På kvelden kan en SMS eller en samtale overraske deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen handler om å finne løsninger på problemer og om å være diplomatisk. Du pleier vanligvis å være en person som folk lytter til, og i dag skal du utnytte din evne til å få andre mennesker til å føle seg komfortable og åpne seg for deg.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen blir en koselig og sosial dag hvor du heller vil småprate over en lunsj eller kaffe enn å bruke tiden på hardt arbeid. Selv om det kanskje ikke virker sånn, er denne typen dager verdifulle fordi du knytter kontakter og får informasjon som du ikke kan få på andre måter.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS