horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 23. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv på onsdag føler du en uro og engstelighet som vanligvis ikke er til stede hos deg. Akkurat nå er alle de store planetene i retrograd, noe som kan påvirke humøret ditt. Normalt sett er du ikke så følsom for denne typen påvirkning, men Krepsens tegn øker mottakeligheten din.

Tyren 20/4-20/5

Selv om du hovedsakelig er en vårperson, elsker du høsten når den byr på vakre dager med solskinn og frisk luft. Du samler energi til den lange mørke perioden som kommer, og det gjør du best utendørs. Onsdagen handler om å komme ut i naturen og hente kraft.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det et element av konkurranse i horoskopet ditt. Det kan være alt fra en sportslig utfordring til kortspill hjemme. Uansett er det vinn eller forsvinn som gjelder. Du legger mye prestisje i å prestere denne dagen. I dag får du også muligheten til å møte en ny mentor eller sjef.

Krepsen 21/6-22/7

I dag stilles det høye krav til deg, spesielt fra en sjef, mentor eller annen autoritær person. Du kan være engstelig for å gjøre feil, og det hjelper ikke at du føler at du ikke helt strekker til, noe du kanskje opplever i dag. Stol på deg selv og på kunnskapene dine, du kan mer enn du tror.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å lære av en kollega og samtidig lære bort noe til dem. Det blir en gjensidig utveksling, og for deg er det viktig å kunne samhandle på denne måten. Du er sosial og trives best når du omgås eller jobber med andre mennesker. Selv om du tror du setter pris på å være alene, gjør du egentlig ikke det.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du muligheten til å tenke utenfor boksen og gjøre noe litt annerledes. Som de fleste jordtegn er ikke Jomfruen spesielt ivrig på å forlate sin komfortsone, men noen ganger føler selv du at det kan være bra å utfordre deg selv. På kvelden kan en diskusjon om penger bli litt betent.

Vekten 23/9-22/10

Også onsdagen handler om gruppedynamikk og sosialt samspill. Selv om du føler deg skarpere i dag, er du ikke like sensitiv som du pleier å være. Hold en lav profil og observer de andre, så vil alt gå bra. Dagen handler også om en venn med kjærlighetsproblemer.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handler om å fordøye de nyhetene du har fått og finne en positiv måte å se på situasjonen. Du kan bli sint og oppgitt, men bare i en kort periode. Som Skorpion finner du alltid nye veier, du er en mester i å åpne et vindu når en dør lukkes.

Skytten 22/11-21/12

Selv på onsdag opplever du økt sensitivitet, men i dag kan du håndtere det bedre. Det positive er at du også får økt empati og emosjonell innlevelse, noe som kan være en fordel i konflikter eller når du jobber i en gruppe. Kvelden handler om en interesse eller en hobby.

Steinbukken 22/12-19/1

Det har vært mye i det siste, og du trenger å ventilere tankene og følelsene dine med noen du er nær, helst et familiemedlem. Det viktigste er at det er en person som er hundre prosent på din side og alltid tar ditt parti. Du trenger støtte i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

På onsdag har du muligheten til å presentere en idé eller visjon du har for en sjef eller mentor. For deg er det ikke bare viktig med tilbakemelding, du vil også vise at du trenger en endring for å trives. I løpet av dagen kommer nyheter som kan hjelpe deg med en kommende beslutning.

Fiskene 19/2-20/3

På onsdag er det mye fokus på natur, dyr og vennskap i horoskopet ditt. For de Fiskene som ikke kan være utendørs, er det viktig å utnytte de mulighetene som finnes for å komme seg ut. Du går kanskje til jobb, tar en tur ut i lunsjen eller bruker noen timer på uteaktiviteter etter jobb.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS