horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 24. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag er du uvanlig innfølende for å være deg. Hvis du har mennesker rundt deg som ikke har det bra, vil du ane det selv om de setter opp en glad fasade. Du har også et sterkt behov for å hjelpe, støtte og lytte til deres problemer.

Tyren 20/4-20/5 

På onsdag sørger du for å unne deg litt ekstra luksus, det kan være med god mat, kjøpe deg noe fint eller bare gjøre ting som gir deg positiv energi. For deg er det viktig med de små gleder i hverdagen. Har du ferie, slår du på stortromma og unner deg enda mer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Onsdag blir en morsom dag hvor du fokuserer på deg selv og velger å fremheve dine beste sider. Av og til kan du lide av dårlig selvtillit, spesielt når det kommer til visse ytre attributter. I dag styrker du din selvfølelse og legger bevisst til side dine gamle idealer for i stedet å male et sunnere bilde av hvem du vil være.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag lar du din kreative side få et mer praktisk uttrykk. Det kan være gjennom håndverk, musikk eller dans. Du kan også tilfredsstille din kunstneriske side ved å besøke et museum eller et arkitektonisk interessant sted. Kvelden handler om møter mellom mennesker.

Løven 23/7-22/8 

Du pleier ikke å være en person som har vanskelig for å gi slipp på konflikter, men det er visse ting som setter seg som pigger og som er nesten umulige å bli kvitt. I dag bestemmer du deg for at det er på tide å gi slipp på en slik opplevelse som du har grublet over i evigheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Påvirkningen på onsdag er stort sett den samme som tirsdag, du har vanskelig for å bestemme deg, men ellers er du glad, utadvendt og samarbeidsvillig. I dag kan et familiemedlem komme til deg med et økonomisk dilemma. Husk at hvis du låner ut penger, kan det skape problemer på sikt.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en venn som har problemer med et forhold eller en lignende situasjon, og du sørger for å ikke bare være der for å lytte, men du kommer også med konkrete tips og råd. Denne dagen fokuserer mye på følelser, lidenskap og vennskap. En god, men på mange måter en utmattende dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har flere venner som du ikke ser så ofte, men som du tenker på nesten hele tiden. Denne dagen er dedikert til en person som du ikke har rukket å treffe på evigheter. Det blir en morsom dag og et kjært gjensyn. Mange minner og sterke følelser vekkes til live igjen.

Skytten 22/11-21/12 

Du har mange ideer akkurat nå og du vil gjerne uttrykke din kunstneriske side. Det kan være i alt fra prosjekter hjemme til matlaging eller dans. Skytten har mange talenter som du gjerne dyrker når du har fri. I dag får du sjansen til å påvirke og det gjør du gjerne. Du liker å sette et avtrykk.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen passer godt til å være sammen med yngre personer, barn eller dyr. Du er uvanlig leken denne dagen og du synes det er gøy å slippe løs din barnslige side. Dagen handler også om et veivalg som du står overfor og om muligheten til å kunne velge din fremtid.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også onsdagen handler om å løse problemer og å kunne diskutere uten å bli sint. Til tross for at utgangspunktet ikke er det beste, klarer du å håndtere hele situasjonen på en moden måte. Du blir til og med overrasket over din voksne oppførsel. Du lar ikke denne konflikten bli et problem.

Fiskene 19/2-20/3 

Mye av denne dagen kretser rundt ro og harmoni. Du stresser ikke, uansett om du har hundre ting på agendaen eller ingenting i det hele tatt. For deg handler denne onsdagen om å ta en ting om gangen og ikke se for langt fremover. Det er litt av en Carpe Diem-dag.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS