horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 25. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag handler horoskopet ditt mye om familie. For deg er det viktig å ta deg tid med dine nærmeste, spesielt hvis du har en stor familie der alle har forskjellige interesser. Du samler gjerne dine kjære til en felles middag eller kanskje en spillkveld.

Tyren 20/4-20/5

I dag er en dag der du velger å ikke være så sosial. Det har vært mye nytt de siste dagene, og du trenger tid til å fordøye alle de nye inntrykkene. Dette er en dag der du lader batteriene ved å lytte til podkaster eller musikk mens du jobber.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir en god dag hvis du bare velger å planlegge litt. Noen ganger blir du for ivrig og starter prosjekter overalt, og da rekker du kanskje ikke å fullføre alt du har satt i gang. En nær venn har et dilemma som de trenger din hjelp til å løse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en sjef som ikke er den beste lederen, og deres lederevner påvirker arbeidet ditt. Det største problemet du har med denne personen, er at de har veldig vanskelig for å delegere. De stoler bare på seg selv og sine egne evner.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å utfordre deg selv til å være mer innovativ. Løven har vanligvis ingen problemer med å komme opp med nye ideer, men i det siste har selv det nye føltes litt gammelt og utdatert. Du vil tenke på en helt annen måte enn du pleier, og bare det er en utfordring i seg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen følger samme spor som tirsdagen. Det er mye å gjøre, og ikke nok folk til å få alt gjort. Sjefene dine viser forståelse for situasjonen din, men der stopper det. Du innser snart at empati er det eneste du får fra dem akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

I dag må du ta ansvar for feilene dine. Alle gjør feil av og til, og det er ingen vits i å feie dem under teppet. Det er bedre å stå for dem, rette opp og gjøre det riktig. Utover dette blir det en ganske aktiv dag med mye stress, spesielt på jobben. Kvelden byr på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen er du mye mer våken og til stede på jobben. Du motsetter deg ikke hver gang en kollega kommer med et forslag, og det får medarbeiderne dine til å puste lettet ut. En positiv påvirkning fra Krepsen motvirker den negative innstillingen du hadde tidligere i uken.

Skytten 22/11-21/12

I dag bør du stole på magefølelsen din. Du har en tendens til å ignorere fornemmelser bare fordi de virker ulogiske. Akkurat nå blir du sterkt påvirket av Månen, og det forsterker intuisjonen din, noe som gjør at magefølelsen ofte leder deg bedre enn logiske beslutninger.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det mye å gjøre på jobben, og du føler at du jobber veldig hardt. Det blir en dag der du utfordrer deg selv på flere områder samtidig som du prøver å holde et høyere tempo enn vanlig. Kvelden ser morsom ut – du er spontan og går gjerne ut med kollegaer eller venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen blir intens. Du vil rekke over så mye som mulig, men du har ikke helt roen du trenger for å fokusere på én ting av gangen. I dag sjonglerer du mange prosjekter samtidig, og det er viktig at du holder deg våken og oppmerksom, ellers kan det oppstå problemer.

Fiskene 19/2-20/3

På onsdag bør du være forsiktig med å ta impulsive avgjørelser. Vis at du kan være veldig klok når du først bestemmer deg for det. Du har både sunn fornuft og en sterk intuisjon å lene deg på. I kveld kan en samtale skli ut, og det blir opp til deg å prøve å dempe alle opprørte følelser.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS