horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 28. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag stormer det kraftig i horoskopet ditt, og det er lurt om du prøver å finne ut hva du egentlig føler, og hva som er påvirket av andres meninger. Det er mye følelser i sving, og du kan ha vanskelig for å være objektiv i dag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdag blir ganske lik tirsdag når det gjelder arbeid, men privat skjer det ting. Dette er en dag hvor du hjelper en slektning med noe hen må forberede seg til. Kvelden dreier seg om fellesskap, kos hjemme, og litt morsom sladder. Det er mye å analysere og fundere over.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag begynner din nye hverdag for alvor; det handler om møter, planlegging og å strukturere. Nok en gang skilles klinten fra hveten, og det er bare de aller beste ideene du kom opp med tidligere i uken som står igjen. I dag får du litt mer innsikt i hvordan en ny kollega tenker, noe som er verdifullt for fremtidig samarbeid.

Krepsen 21/6-22/7

Det ser ut til å komme endringer på jobben, og alle må bidra med sitt. I ditt tilfelle handler det om å se over hvordan du arbeider for eventuelt å kunne spare penger og tid. Her gjelder det å bli mer effektiv. En ny kollega kan hjelpe deg med å se på dine daglige rutiner med friske, upåvirkede øyne.

Løven 23/7-22/8

Dagen ser ut til å dreie seg om møter og oppdateringer. I dag planlegger du detaljer med en sjef og setter rammene for din personlige utvikling og dine mål denne høsten. Det blir en spennende dag hvor det er mye tall og informasjon som svirrer rundt, så sørg for å være uthvilt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag lader du opp til en kommende utfordring. Det blir en god dag hvor du jobber med stabile kolleger som har vært med lenge. Som Jomfru kan du være noe av en kontrollfrik, men i dag bør du slippe taket og stole på at dine medarbeidere vet hva de driver med. Kvelden handler om en ny form for frihet.

Vekten 23/9-22/10

Det kommer en forandring i horoskopet ditt i løpet av høsten, og det merkes tydeligst på jobben. Du blir litt usikker på hvordan du skal handle og om du skal ta stilling før du har alle fakta. Det du trenger å gjøre, er å lytte, ta til deg informasjon, og fundere over hvordan disse endringene vil påvirke hverdagen din.

Skorpionen 23/10-21/11

Nå på høsten begynner det nye mennesker på jobben din, og du gjør ditt beste for å være sosial og imøtekommende. Dessverre er det ikke alle du føler at du klikker med. I dag gjør du ditt beste for å finne felles interesser med en ny medarbeider, men det ser ut til at dere snakker forbi hverandre.

Skytten 22/11-21/12

På onsdag begynner humøret ditt å bli mer balansert, noe både du selv og omgivelsene dine setter pris på. I dag ønsker du å være fantasifull samtidig som du prøver å få orden på det kaoset som alltid følger sommeren. En ny kollega gjør et sterkt inntrykk på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det mye du skal ha kontroll på, og det er viktig at du lager lister som du kan dobbeltsjekke. Det er ganske mange tanker i hodet ditt akkurat nå, så det er lurt å ikke bare stole på hukommelsen din. Denne dagen starter tidlig og slutter sent. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Det skjer mye denne onsdagen. Det er en reise, et farvel, men også et nytt bekjentskap denne dagen. Selv om det er litt trist å si farvel til noen du er nær, vet du at det er midlertidig. Kvelden dreier seg i stor grad om familien, i en blanding av kaos og hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Du har et familiemedlem som går gjennom mye bra akkurat nå, men samlet sett blir det litt for mye for denne personen, og hen trenger din hjelp. Sammen kan dere strukturere og få på plass gode rutiner for hen. Du liker å føle deg nødvendig.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjerntegn ...

Powered by Labrador CMS