horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 31. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag merkes Tvillingens innflytelse tydelig på ditt tegn. Det er en dobbel påvirkning som gjør at du føler stor entusiasme samtidig som du nøler. Du må nesten tvinge deg selv til å ta tak i visse ting, selv om du synes det er veldig gøy når du først har kommet i gang. En venn avslører en hemmelighet i dag.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen handler om både nytte, glede og å selge inn de argumentene du har finpusset på. Dagen følger til en viss grad samme spor som gårsdagen, hvor du legger frem dine synspunkter på en overbevisende måte. Ellers byr dagen på en god del utendørsopphold, mye hvile og deilige måltider.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du veldig spontan og bestemmer deg helst ikke for aktiviteter på forhånd, men går mer etter følelser enn planlegging. Dagen handler om å leve i nuet og tillate deg selv å være impulsiv. I dag møter du en person som både fascinerer og skremmer deg litt. Hen utstråler makt og penger.

Krepsen 21/6-22/7 

Du synes at du er flink til å kommunisere, men et sted på veien har det oppstått en misforståelse mellom deg og en kollega/venn. Her er det viktig å ikke dvele ved hva som har gått galt, men fokusere på å rette opp denne kommunikasjonsfeilen før det blir enda verre.

Løven 23/7-22/8 

Onsdagen blir et herlig eventyr som byr på nye og litt annerledes opplevelser. Det blir vakre omgivelser, morsomme møter og mye å lære denne dagen. Det viktigste er at du er åpen for det som er nytt og at du ikke avviser visse aktiviteter på forhånd.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag velger du å tilbringe tid med personer du ikke kjenner så godt fordi det er enklere. Det blir en morsom og lett dag hvor du slapper av og nyter øyeblikket. Denne dagen finnes det ingen problemer, bare glede og morsomme mennesker.

Vekten 23/9-22/10 

Dagen handler om å teste grenser og våge å skille seg ut. Du pleier å foretrekke å smelte inn heller enn å bli sett og hørt, men i dag er det din tur til å skinne. Tillat deg selv å nyte all oppmerksomheten du får. Kvelden blir interessant og informasjonsrik.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du veldig impulsiv og følger dine innfall uten å tenke på hvor de fører deg. På en måte blir dette en morsom og inspirerende dag som kan føre til at livet ditt tar en litt annen retning fra og med nå. Det trenger ikke å være noen stor forandring, men en litt annen vei enn du hadde tenkt deg fra starten.

Skytten 22/11-21/12 

Også onsdagen handler om å lære nye ting, men denne dagen kan det være litt mer fysiske aktiviteter som sport eller å prøve noe nytt på treningssenteret. Som skytter har du det best når du føler at du utvikler deg og utvider horisonten din. Kvelden fokuserer på moro.

Steinbukken 22/12-19/1 

På onsdagen får du litt hjelp av skjebnen, det blir et dytt i riktig retning så ta imot dette dyttet. Du får en unik mulighet som du ikke har fått tidligere, og hvis du kan sikre deg denne sjansen, er du i mål. Her gjelder det å være både rask og bestemt.

Vannmannen 20/1-18/2 

På onsdagen prøver du noe du er litt usikker på, men det viser seg å fungere bedre enn forventet og tar en stor byrde fra skuldrene dine. Denne dagen handler også om å tilbringe tid med familien og bare slappe av. I løpet av dagen får du strålende nyheter som kan hjelpe en ung slektning eller venn.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen blir morsom og lett. Du har hyggelige aktiviteter planlagt, og du sørger for å få mest mulig ut av dagen. Du prøver også å rekke å møte en venn som du ikke har sett på lenge. Det blir et verdsatt møte som inneholder masse hyggelig sladder.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS