horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 7. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdag handler om nærheten til naturen og at du gjerne oppholder deg utendørs denne dagen. Det blir en lett dag som byr på mange lattere og en del morsomme situasjoner. På ettermiddagen kan nyheter om penger gjøre dagen enda bedre.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag handler om forventninger, et ønske om å gjøre det riktig, men også muligheten til å utfordre deg selv litt. Våge å slippe kontrollen og stole på at noen andre tar roret en stund. Det blir også en dag hvor du nyter litt ekstra av å kunne skjemme bort deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du planlegger fremtiden heller enn å fokusere på nåtiden i dag. For deg handler dagen om å tenke langsiktig og å lage planer som varer over tid. Tvillingene er ikke alltid de beste på denne typen strategisk tenkning, du foretrekker å leve her og nå.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innser at en konflikt holder på å gli ut av hendene dine. Selv om du prøver å oppføre deg voksent og fornuftig, blir du som et trassig femårsbarn når det gjelder akkurat denne personen. I dag prøver du å finne ut for deg selv hvorfor situasjonen har eskalert på denne måten.

Løven 23/7-22/8 

Løven kan ha litt vanskelig for å tilpasse seg selv om du selv mener at du er fleksibiliteten selv. Du innser ikke helt at du kan være både trangsynt og fordomsfull innimellom. I dag er det ekstra viktig å tilpasse seg stedet du kommer til og være åpen for det nye.

Jomfruen 23/8-22/9 

På onsdag holder du deg helst borte fra de konflikter og drama som ofte utgjør voksne menneskers hverdag. Du foretrekker å være med barn og dyr fordi de er mer åpenhjertige med sine følelser og tanker. Denne dagen handler mye om familien din og om å være i øyeblikket.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en nær venn, partner eller kollega som er på vei til å reise bort. Det kan være for en kortere tid, litt lengre periode eller en mer permanent flytting. I dag tar du farvel med dem, men du vet samtidig at dere kommer til å møtes igjen og at denne typen endringer er en del av livet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Om du kan, er du utendørs så mye som mulig denne onsdagen. Du suger energi fra naturen og å føle nærheten til det som vokser gjør deg glad og harmonisk. Om du jobber, prøver du å finne tid til å være utendørs etter jobb, enten det er på en kafé eller ute i skogen.

Skytten 22/11-21/12 

Du har vært flink i lang tid, men i dag tar det stopp. Du sier fra og markerer tydelig at du har fått nok. Det er sjelden du protesterer så høylytt som du gjør i dag, men du føler at hvis du ikke skriker, får du ingen respons.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det mye som skal gjøres. Både ting du selv må gjøre og ting du forventes å hjelpe til med. Du kan bli litt gretten denne dagen fordi du må tilpasse deg så mye til hva andre vil, du kan ikke legge opp dagen etter eget hode.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er en hel del må som må gjøres denne onsdagen, og i tillegg er det noe eller noen du bekymrer deg for, så du får en ganske krevende dag. Det du må huske på er at du ikke kan gjøre mer enn en ting om gangen, og når det gjelder din bekymring, må du stole på at det valget du har tatt er riktig.

Fiskene 19/2-20/3 

Det blir en kreativ dag som byr på nye tanker og morsomme opplevelser. For deg handler denne dagen om å våge å ta steget fra det komfortable og vante inn i ukjente farvann. I løpet av dagen møter du en person som vil inspirere deg med sitt frie tankesett.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS