horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 9. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også onsdagen innbyr til diskusjoner, men i dag er du ikke like konkurranseorientert. Du synes det er morsommere å formulere deg godt, enten det skjer muntlig eller skriftlig. Det er en god dag for å skrive dagbok, essays eller andre ting som krever gjennomtenkt språk. Kvelden byr på et spennende møte.

Tyren 20/4-20/5

I dag jobber du gjerne skriftlig. Du liker å formulere deg godt, og det gjør du best når du skriver ned tankene dine. Noen ganger kan Tyren uttrykke seg litt klossete, så derfor kan det være enklere å skrive, da får du muligheten til å tenke deg om først. Kvelden handler om idrett eller å være i bevegelse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag skal du forsøke å presentere en idé for en kollega eller sjef/mentor. Det er lurt om du øver på det du skal si, ettersom de har begrenset med tid, og du vil virkelig vise hva du tenker. Kommunikasjon er avgjørende, og det er vanligvis naturlig for deg, men i dag er den siden av deg noe dempet av jordens energi.

Krepsen 21/6-22/7

På onsdag jobber du helst alene. Du har vanskelig for gruppearbeid, spesielt prosjekter der noen andre forteller deg hva du skal gjøre. Du har ingen problemer med å ta ansvar for dine egne feil, men du vil ikke dele ansvaret for andres feil. På kvelden kontakter du noen du savner.

Løven 23/7-22/8

I dag kommer det inn stabil jordenergi i tegnet ditt, noe som gjør deg mer praktisk og mindre impulsiv. Hvis du skal ta økonomiske beslutninger, bør du gjøre det enten i dag eller i morgen, ettersom du nå tenker mer logisk og mindre med hjertet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag jobber du i en gruppe eller et team, og det gjelder å tilpasse seg litt etter andre personer, noe som kan føles utfordrende. Jomfruen er litt av en ensom ulv, så det kan være vanskelig for deg å holde tilbake, både når det gjelder meninger og handlinger.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du veldig til stede her og nå. Du tenker verken fremover eller grubler over det som har vært. Uansett hvilke aktiviteter du driver med i dag, er du svært fokusert på det du gjør. En nær venn eller sjef kommer med gode nyheter på ettermiddagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag velger du ordene dine med omhu. Du uttrykker deg godt og er flink til å gjøre deg forstått, selv i situasjoner som krever tålmodighet. Dette er også en dag der du gjerne blir kjent med nye mennesker. Du liker sosialt samvær og småprat på en spontan måte.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du en ganske opphetet diskusjon med en autoritær person. Det kan være en sjef, en lærer, en mentor eller noen andre du ser opp til. Du føler at denne personen har sviktet deg på en eller annen måte, og i dag ønsker du å finne ut hva som egentlig har skjedd.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kommer det jordenergier fra ditt eget tegn, noe som får deg til å senke tempoet betraktelig. Selv om du fortsatt er produktiv, fokuserer du mer på kvalitet enn kvantitet. I dag får du en overraskende invitasjon fra en person du ikke kjenner så godt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag står du overfor to alternativer som begge har mange fordeler og noen ulemper. Her gjelder det å kunne veie ting mot hverandre for å finne det beste alternativet for deg. Det er et interessant og tidvis utfordrende dilemma du står overfor.

Fiskene 19/2-20/3

Også onsdagen handler om samarbeid og om å finne felles verdier. Du innser at du faktisk har mer til felles med enkelte personer enn du trodde. Dere pleier å begynne diskusjonene deres i hver deres ende, men etter hvert kommer dere fram til det samme. Det er mest utgangspunktet som skiller dere.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS