horoskop

Dagens horoskop: Søndag 1. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du avslutter uken med å ta modige, tilnærmet dumdristige beslutninger som gjelder et fremtidig prosjekt. Du er tøff i dag, både mot deg selv og omgivelsene dine. Du nøler ikke med å stille krav, og det er en risiko for at du havner i en konflikt når du møter en person som er like pågående som du er i dag.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen tar du farvel med det som har vært, og det kan bli veldig vemodig på en bittersøt måte. Du er stolt og glad over denne utviklingen i livet ditt, samtidig som du ikke helt er klar til å slippe taket ennå. Kvelden handler om å lande i alt det nye og forsone seg med at ting forandrer seg.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om å gjøre én ting av gangen og å unngå stress. Du kan bli litt vel oppjaget når du synes det er mye å gjøre, og da begynner du å slurve for å få det til å gå raskere. Ofte resulterer denne typen snarveier bare i mer arbeid på sikt. Dagen handler også om å trene og sette nye sunne mål.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen er en rolig dag hvor du gjerne går turer, driver med yoga eller en annen stillesittende og energigivende aktivitet. Denne dagen handler også om å besøke en slektning, enten på søndagsmiddag eller en koselig kaffe. Du vet at du ikke har prioritert denne personen den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

Du får høre et rykte som har med en innbringende hobby eller jobben din å gjøre. Dette er litt urovekkende nyheter som du trenger å undersøke nærmere. Du må finne ut hvor mye som er sladder, og hvor mye som er sant. I løpet av søndagen kan du også få post eller en pakke som inneholder en overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv på søndagen dreier det seg om utgifter og investeringer, men da litt mer hverdagslige ting. Det kan være alt fra klær, mat til nye møbler eller en hobby. For å ha råd må du vite hvilke utgifter som venter og når regningene kommer. I løpet av dagen får du nyheter om en slektning eller venn.

Vekten 23/9-22/10

Hvis lørdagen var rolig, blir søndagen det stikk motsatte. Det er en dag som byr på både konkurranseelementer og action i horoskopet ditt. Du har hendene fulle og utfordrer deg selv til å gi det lille ekstra. Hvis du ikke konkurrerer selv, heier du kanskje på noen i en konkurranse i stedet.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det som om all luften går ut av deg. Etter en intens uke uten noen direkte pauser trenger du ro og hvile. Søndagen handler i stor grad om å hente deg inn igjen, men også om å bruke tid på en glemt hobby. Det blir en herlig, om enn stillferdig dag.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen passer bra til å prøve en ny hobby eller utvikle en du allerede har. Du prioriterer deg selv, ettersom det er så viktig både for humøret ditt og for din utvikling. Du elsker å lære nye ting, spesielt når de både er utfordrende og kreative på samme tid.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du litt mer oversikt over hvordan det nye i livet ditt kommer til å se ut. Det kan være at du får tilgang til din nye bolig, at du utforsker omgivelsene rundt arbeidsplassen din, eller at du får muligheten til å møte dine nye kolleger på et uformelt treff. Uansett vil virkeligheten overgå dine forventninger.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om to ting: friheten til å drive egne prosjekter og et kjært gjensyn. De siste ukene har vært veldig aktive, og du har ikke hatt tid til å treffe familien din så mye som du pleier. Kvelden byr på fellesskap og det å samles rundt et måltid.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler at du har forsømt noen aspekter av helsen din. Det har ikke blitt like mye fokus på mat og trening denne sommeren som du skulle ønske. I dag legger du det gamle bak deg og starter på nytt. Du planlegger en høst fylt med gode vaner.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS