horoskop

Dagens horoskop: Søndag 11. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en dag som byr på en indre reise. Du bruker mye av denne dagen på å fundere over dine innerste følelser og hvilken vei du skal ta fremover. Du kan også komme inn på litt mer spirituelle tanker i dag. Det blir mange dype spørsmål som krever at du er ærlig med deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen ligner veldig på lørdagen. Det blir en dag med ekstra av alt. Konkurranse eller konkurransemoment ser ut til å være sentrum for dagens hendelser. Det blir spenning, jubel og engasjement fra deg uansett om du deltar eller ser på. Kvelden byr på en uvanlig opplevelse og herlig stemning.

Tvillingene 21/5-20/6

Den spontane, herlige Tvillingen har en evne til å virke hvordan selvsikker som helst, men inni deg finnes en usikkerhet som gjør at du ofte søker bekreftelse hos andre. I dag vil du veldig mye, spesielt når det kommer til følelser, spørsmålet er om du finner motet til å ta det første steget.

Krepsen 21/6-22/7

Du avslutter uken med en skikkelig familiedag. Etter dager med turbulente følelser og mye aktivitet, er det godt å lande i noe som du er fullstendig komfortabel med. Denne dagen blir avslappende, koselig og den gir deg masse energi til den kommende uken.

Løven 23/7-22/8

Hvis lørdagen var fysisk aktiv, handler søndagen om å finne balanse, om hvile og å lande her og nå. For deg kan hvile være en rolig trening som en tur i skogen eller yoga. Det viktigste er at du finner stillheten både i deg selv og i omgivelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen fokuserer på ditt indre og på din helse. Det blir en dag hvor du grunnlegger gode vaner og planlegger for trening og kosthold gjennom høsten. Det er også en dag hvor du gjerne går inn i deg selv og analyserer tankene og følelsene dine. Akkurat nå står du nær Månen, og da øker din åndelige bevissthet.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som ofte setter opp en glad fasade selv om du ikke har det helt bra på innsiden. Du er flink til å feie problemene dine under teppet fordi problemer innebærer ubalanse, og hvis det er noe du streber etter, så er det likevekt. I dag tvinger du deg selv til å konfrontere de urolige tankene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om en hobby som du har. Skorpionen liker å være kreativ, enten det dreier seg om matlaging, kunst, foto eller en annen fritidssyssel. I dag lar du din kunstneriske side blomstre helt fritt, og resultatet blir fantastisk.

Skytten 22/11-21/12

I dag gjennomgår du en transformasjon. Det handler om en dypere innsikt i et problem du har. Tidligere har du bare sett den ytterste dimensjonen av dette problemet, men i dag ser du omfanget av det, og det gir deg også en bedre forståelse av hvordan du skal håndtere hele situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om glede og å feire noe sammen med familie eller venner. Det blir en herlig dag som på mange måter går i seierens tegn. Denne dagen byr også på en helt unik opplevelse som vil skape minner for livet.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om å være fullt til stede i øyeblikket og ta inn stemningen på stedet du befinner deg. Det blir en nesten surrealistisk, men likevel herlig dag der du får ta del i en større sammenheng. Dagen er også preget av komiske situasjoner som du vil huske lenge.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om møter og å bli inspirert av andre personer. Du møter noen som tenker veldig annerledes enn deg, men du ser hvordan deres tankegang kan implementeres i din hverdag. Det er denne typen møter som kan forandre livet ditt, hvis du bare er åpen.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS