horoskop

Dagens horoskop: Søndag 13. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag mister du helt lysten til å gjøre ting. Dette blir først og fremst en dag hvor du henter energi og hviler deg. Har du avtaler, blir du fristet til å avlyse, men du vil sannsynligvis gjennomføre fordi du har lovet det. Hvis du først kommer deg av gårde, vil det bli hyggelig.

Tyren 20/4-20/5

Søndag har du ingen spesielle aktiviteter planlagt, så du bruker sannsynligvis dagen på en hobby eller til å være ute i naturen. For deg handler søndagen om å hente energi, og det kan du gjøre både i skogen, på treningssenteret eller hos en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vender du blikket innover og gransker deg selv. For deg er det viktig å stoppe opp av og til og reflektere over om du har valgt riktig vei i livet. Det trenger ikke være dramatiske livsvalg, du kan også tenke på mindre endringer og nye erfaringer.

Krepsen 21/6-22/7

På søndag tar du det med ro. For den rastløse Krepsen kan det være vanskelig å ha en hel dag uten planer, men noen ganger er det bra å bare ta dagen som den kommer. Noen yngre Kreps kan til og med velge å tilbringe hele dagen foran TV-en eller i sengen.

Løven 23/7-22/8

Søndag gir rom for kreativitet og spontanitet. Dette blir en dag hvor du virkelig blomstrer. Du elsker å la din kunstneriske side komme frem. I løpet av dagen møter du en person som inspirerer deg med sin livsstil.

Jomfruen 23/8-22/9

Når det kommer til å leve sunt, er Jomfruen, som de andre jordtegnene, en periodiker. Selv om du liker følelsen av å trene og spise sunt, tar ofte din litt late side og din forkjærlighet for god og fet mat overhånd. I dag er en dag hvor du på nytt starter dine sunne vaner.

Vekten 23/9-22/10

Søndag handler også om miljøforandringer. I dag kan det være så enkelt som at du tilbringer tid hjemme hos en venn eller en slektning i stedet for hjemme. Du kan også utforske kulturelle reisemål som museer eller gallerier. Det blir en interessant dag hvor du lærer mye nytt.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om søndagen i stor grad fokuserer på å hjelpe andre, finner du også tid til å gjøre ting du synes er gøy. For deg blir det en ganske blandet dag hvor du både arbeider fysisk og er kreativ, men det er også en dag hvor du sørger for å få tid til å hvile og ta det med ro.

Skytten 22/11-21/12

Søndag dreier seg om fysisk aktivitet. Du har godt av å bevege deg, helst utendørs om været tillater det. Frisk luft og fysisk aktivitet hjelper deg med å fortrenge bekymringer og urolige tanker. Dagen handler også om et økonomisk valg du er i ferd med å ta.

Steinbukken 22/12-19/1

Du hadde trengt å sove ordentlig ut denne søndagen, men det er en risiko for at barn, dyr eller familie vekker deg tidlig. Resultatet blir at du er treg det meste av dagen. Selv om du er trøtt, sørger du for å unne deg det beste, noe som gjør dette til en koselig avslutning på uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har fått en ny lidenskap i livet, og som vanlig når du får et nytt interessefelt, blir du ganske oppslukt av det. Søndag handler om å utforske og utvikle denne interessen. Du får også muligheten til å prøve noe helt nytt og annerledes. Dagen byr også på ny informasjon.

Fiskene 19/2-20/3

Du er vanligvis flink til å tilpasse deg, men i dag stritter du litt imot når du blir tvunget til å følge med på andres planer. Du har egne ideer om hva du vil gjøre, men blir nedstemt av de andre. Du kan velge å følge gruppen eller gå din egen vei. Det er ikke nødvendig å gjøre alt sammen.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS