horoskop

Dagens horoskop: Søndag 15. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kan du endelig bare være i nuet. Det er ingen problemer å løse eller oppgaver som må gjøres. Du bruker gjerne denne dagen på en hobby eller på å uttrykke din kreativitet gjennom matlaging, musikk eller noe lignende. Det blir en harmonisk og koselig dag.

Tyren 20/4-20/5

På søndagen er du gjerne utendørs og ordner i hagen eller på balkongen. Akkurat som våren er høsten din tid, spesielt når været er vakkert. Har du ingen utendørsplass å pusle på, går du gjerne turer i skogen og plukker sopp. Du trives godt med nærhet til naturen.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter en intens lørdag innser du at du trenger å senke tempoet og ta det litt roligere. Denne dagen vier du til mer rolige aktiviteter som en hyggelig kaffestund med en eldre slektning eller et kreativt prosjekt hjemme. Det blir en morsom og inspirerende søndag.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en rastløshet i horoskopet ditt som gjør at du blir urolig hvis du sitter stille for lenge. Bruk denne dagen til å være fysisk aktiv, enten gjennom en hobby, på et treningssenter, eller bare ta en lang tur for å kvitte deg med overskuddsenergien.

Løven 23/7-22/8

Det skjer alltid mye i livet ditt, og noen ganger blir det så mye at du ikke rekker å tilbringe tid med noen personer selv om du gjerne vil. I dag setter du en stopper for alle aktiviteter og dedikerer dagen til en koselig kaffestund med en eldre slektning. Det gir deg mye positiv energi.

Jomfruen 23/8-22/9

Jordtegn har generelt veldig god hukommelse når det gjelder konflikter, og du er intet unntak. I dag ønsker du å hevne en gammel urett som alle bortsett fra deg har glemt. Du har båret på denne konflikten lenge, men først nå oppstår muligheten for revansj.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å gå turer. Det blir mange skritt i dag, og det vil føttene dine merke på kvelden. Har du mulighet, kombinerer du turene dine med litt spontanshopping og en koselig kaffestund med en venn. Søndagen blir herlig avslappende.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag fokuserer du mer på helse og velvære enn på å være sosial. Du er gjerne på treningssenteret eller tar en tur i naturen. Du har godt av å bevege deg. Mange skorpioner liker å presse seg fysisk. Det gir deg en følelse av hva du mestrer eller ikke mestrer.

Skytten 22/11-21/12

Også søndagen dreier seg rundt familien, fremtiden og felles planer. I dag er det mer konkrete mål dere vil oppnå. Det kan være å lage et budsjett, sjekke kostnader eller bestille et hotell. Dagen handler også om utendørsaktiviteter og spontane innfall.

Steinbukken 22/12-19/1

Også søndagen handler om å finne din vei og skape harmoni i hverdagen. I dag er hjemmet i fokus. Du handler inn høstkos til hjemmet, som duftlys og tepper. For deg er det viktig å skape en fredfull oase hvor du kan slappe av og hente nye krefter.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om å være i bevegelse og å nyte fritiden. Hvis du er en person som liker hard trening, blir det treningssenter eller sport, ellers kan skogsturer eller en byvandring dekke ditt behov for mosjon. Kvelden byr på noen morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det kreativitet og nytenkning i horoskopet ditt. Du utfordrer det som er passende, bare for å se om denne typen lett provokasjon kan ruske opp i noen av de litt for komfortable vennene dine. Det blir en morsom og hendelsesrik dag, hvor du må være forberedt på å ta en og annen konflikt.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS