horoskop

Dagens horoskop: Søndag 18. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom, sosial og aktiv søndag. Du tilbringer den gjerne med venner og bekjente, eller med din nærmeste familie, litt avhengig av hvor du befinner deg geografisk. I løpet av dagen får du muligheten til å komme litt nærmere en person du ikke kjenner så godt.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en rolig dag hvor du mentalt forbereder deg for den kommende uken. Du vet at det vil bli intensivt, og at det forventes at du tar mer ansvar. Selv om du synes det er gøy med utfordringer, kan det også være litt slitsomt å ha slike krav hengende over seg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du står ved et veiskille i livet og trenger ro for å tenke over hvilken vei du skal gå. I dag har du muligheten til å være litt for deg selv, noe som gjør det lettere å lytte til dine egne tanker uten forstyrrelser. Stillheten gir deg veiledningen du trenger.

Krepsen 21/6-22/7

Du har planlagt denne søndagen nøye. Det er mye du vil rekke, men det meste ser ut til å være fornøyelser. Dagen handler om å slappe av og ha det gøy. Det blir en hyggelig dag hvor fokuset ligger på venner eller en hobby du har. For deg er det viktig å balansere arbeidet med et rikt fritidsliv.

Løven 23/7-22/8

En større forandring er på vei inn i livet ditt neste uke, så søndagen blir roen før stormen. Bruk denne dagen til det du trenger, enten det er å trene, planlegge eller være sammen med venner. Du trenger å lade opp til den kommende uken, og hvordan den oppladningen ser ut, varierer fra løve til løve.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis gårsdagen handlet om forhold og vennskap, fokuserer søndagen mer på dine egne interesser og på å sette deg selv i første rekke. Det blir en herlig dag hvor du tar vare på deg selv og skjemmer deg bort på den måten du synes du fortjener å bli bortskjemt.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du på hugget. Dette er en dag hvor du gjerne vil prestere, både fysisk og psykisk. Dagen inneholder konkurransemomenter som du veldig gjerne vil vinne. Du pleier ikke å være en vinnertype, men i dag er du det. Kvelden handler om en venn og deres kjærlighetsproblemer.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag går du fra å være veldig sosial til å bli litt mer introvert. Du trenger tid for deg selv og dine tanker. Det har skjedd så mye den siste tiden at du ikke helt har rukket å følge med mentalt. Du trenger tid til å fordøye alle hendelsene og tenke over hva dette betyr for deg, både på kort og lang sikt.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil ett eller flere kjæledyr spille en avgjørende rolle i en beslutning du er i ferd med å ta. Det kan være dette dyret som gir deg et puff i riktig retning, men også det som får deg til å avstå fra noe du hadde planlagt å gjøre. I dag venter også nyheter om en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du fornøyd med hvordan du ligger an i planleggingen din, og det gjør at denne dagen blir en av de frieste i uken. Du kan nyte livet, møte venner med god samvittighet eller kose deg med familien. Du føler at du har landet i alt det nye, og det gjør at du kan slappe av for første gang på lenge.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen legger fokus på arbeid og karriere. Det kan være at du må jobbe, er på vei bort på en forretningsreise, eller at du bare har vanskelig for å slippe taket i arbeidet når du har fri. Dagen handler også om private, praktiske problemer som må tas hånd om. Det blir en intens og til tider stressende dag.

Fiskene 19/2-20/3

Hvis lørdagen var en kosedag innendørs, så blir søndagen en aktiv dag utendørs. I dag driver du gjerne med sport eller trening sammen med andre. Du synes det er hyggelig å kombinere aktivitet med det sosiale. I løpet av dagen kan en konflikt mellom to venner tvinge deg til å gå imellom og megle.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS