horoskop

Dagens horoskop: Søndag 20. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndag er perfekt for alle former for handel. Enten du gjør ditt livs avtale eller bare et loppisfunn, er du rask til å forhandle og prute. Du er flink til å være overbevisende og klarer å forhandle deg frem til attraktive priser, både på store og små ting.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du deg uvanlig trøtt. Lytt til kroppen din og prøv å unngå stress. Det kan være en høstforkjølelse eller en mild sykdom som er på vei til å bryte ut. Uansett årsaken til trettheten, bør du ta det på alvor. Det er helt greit å ikke gjøre noe annet enn å hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

På søndag prøver du å motivere deg selv. Du kan føle deg litt mislykket etter å ha vært ute av form mot slutten av uken, og nå vil du pleie den sårede selvtilliten din. Tvillingen er følsom for andres meninger, og du bekymrer deg mye for at du skal fremstå som svak når du har det dårlig.

Krepsen 21/6-22/7

På søndag kan du få muligheten til å teste din fysiske kapasitet, enten gjennom en ny utfordring eller kanskje en test av noe slag. Det blir en tøff, krevende, men også veldig morsom og berikende opplevelse. På kvelden møter du en person som inspirerer deg.

Løven 23/7-22/8

Også søndagen dreier seg om de fragmentene av informasjon du har fått tak i. Du er både sta og nysgjerrig, så når du først har hengt deg opp i et tema, klarer du ikke å slippe det. Dagen handler også om å resonnere med en sta slektning som ikke alltid tenker før han eller hun handler.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndag handler om å lære nye ting og utvikle dine ferdigheter innen områder der du allerede har grunnleggende kunnskaper. Det blir en morsom og litt annerledes dag der du presser deg selv ekstra, spesielt når du oppdager at du har en venn du kan konkurrere vennskapelig med.

Vekten 23/9-22/10

På søndag tar du tak i mindre prosjekter hjemme. Du er ikke særlig sosial, så du holder deg litt for deg selv, spesielt hvis du bor i en større familie. Så lenge du får være i fred og pusle med ditt, har du det bra. På kvelden kan en konflikt blusse opp i familien.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har et prosjekt eller en hobby som krever mye oppmerksomhet. I dag lar du kreativiteten blomstre fritt, og du nyter å gi slipp på din kunstneriske side. Kvelden blir utfordrende, men annerledes. Det blir en kveld der du tester grenser.

Skytten 22/11-21/12

Nøkkelordet for dagen er restitusjon, men det kan se forskjellig ut for forskjellige Skytter. Mens noen kanskje ikke forlater sengen, kan andre Skytter være ganske aktive. Alt i alt handler det om hvordan du best lader opp batteriene.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er tempoet litt roligere enn på lørdag, og etter en ganske intens uke er det deilig å kunne sove ut og spise en sen brunch eller frokost. Som alle jordtegn tar Steinbukken hver måltid seriøst. I dag blir du med i en gruppe eller forening av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndag handler om at slekten kan være utfordrende. Selv om dagen og kvelden blir sosial og hyggelig, er det også en viss spenning. Det er én eller flere ting du ikke helt er enig i med slektningene dine, og det kan skape irritasjon når disse temaene kommer opp.

Fiskene 19/2-20/3

Søndag handler om å utnytte de positive energiene som strømmer inn i tegnet ditt. Det blir en god dag der du gjør ting du liker, uten å ta altfor mye hensyn til hva andre mener. For deg er det styrkende å kunne være litt egoistisk og sette deg selv først.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS