horoskop

Dagens horoskop: Søndag 21. juli

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det fullmåne i Steinbukkens tegn, og det gir deg et dytt i riktig retning når det gjelder å realisere en plan du har. Du er flink til å ha visjoner, men så kommer hverdagen i veien for drømmene dine, og du tar deg ikke tid til å virkeliggjøre dem. I dag kommer du et steg nærmere målene dine.

Tyren 20/4-20/5 

Fullmånen i Steinbukken påvirker deg til å ta beslutninger angående jobben din. Den kan også presentere et unikt tilbud som du har vanskelig for å takke nei til. Mye av dagen handler om hva du vil gjøre fremover, hvordan du kan forbedre mulighetene dine og ting du vil lære.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen ser ut til å bli mer familiebasert, selv om det kan være noen konkurranseelementer. I dag handler det om litt mer familievennlige konkurranser som kubb, noen spill eller at du får sjansen til å briljere med kunnskapen din innen et bestemt område.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har gått og fundert på noe over lengre tid. Det er en svært personlig sak, men det kan påvirke både din nærmeste fremtid og mer langsiktige mål. I dag driver fullmånen frem beslutningen din. Det som tidligere bare var en tanke, fremstår plutselig som en plan.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det økonomien din som dikterer beslutningene dine. Du pleier å være ganske flink til å ha kontroll på pengene dine, men om sommeren har du en tendens til å bli litt mer sløsaktig enn ellers. Det er så mange ting du både vil ha og gjøre. Du har alltid hatt vanskelig for å si nei til deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er fullmåne i Steinbukkens tegn, som er nært knyttet til beslutninger som gjelder fremtiden, karriere og penger. I dag kan du føle et sterkt behov for å bestemme deg for noe som gjelder nettopp disse områdene, og den beslutningen kan godt gå på tvers av det du har signalisert tidligere.

Vekten 23/9-22/10 

På søndagen vil fullmånen hjelpe deg til å bli enda mer sikker på hva du vil. Den stabile påvirkningen fra jorden gjør at du ikke nøler, selv om det dukker opp andre fristende tilbud. Du står fast ved den veien du har valgt, med et beundringsverdig fokus.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag kan det oppstå en konflikt innen familien. Du har satt dine interesser i første rekke en god del denne uken, og det kan en viss person oppleve som både egoistisk og en smule slemt. Du vet at du må prioritere deg selv av og til for å ha det bra og kunne gi til andre. Forklar dette til den aktuelle personen.

Skytten 22/11-21/12 

Det er fullmåne i dag, og det får deg til å fundere veldig mye over en beslutning som du står overfor. Tidligere ville du ha gjort dette valget på følelse, men i dag får Steinbukken deg til å ta et steg tilbake og bli mer analyserende enn innlevende. Valget ditt baseres mye på logiske resonnementer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen handler om mer detaljplanlegging av fremtidsplanene dine. I dag kanskje du finpusser på en CV, sjekker ut forskjellige utdanninger, boliger eller kveldskurs. Du har et mål, og du tenker å nå det på en eller annen måte. Husk at noen ganger er veien til målet viktigere enn selve målet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Nå som fullmånen er i Steinbukken, passer det bra å ta beslutninger som angår investeringer og økonomien din. I dag tar du tak i flere av planene dine. Du synes ikke alltid at økonomi er så gøy, men nå som du har et mål, blir du mer motivert.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen fokuserer på forretninger. Steinbukkens innflytelse demper din impulsivitet og får deg til å tenke deg om før du handler. Søndagen kan by på et salg eller en investering av noe slag. Uansett blir det en forandring som påvirker deg i lang tid fremover.

Les også: Stemte ukas horoskop?

Powered by Labrador CMS