horoskop

Dagens horoskop: Søndag 22. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndag handler om å ta vare på familie og slekt. Det er spesielt én person du ikke ser så ofte, men som du gjerne tilbringer tid med. Overrask vedkommende – du er oppfinnsom, så det trenger verken å være noe ekstravagant eller dyrt. Hjemmelaget bakst holder lenge.

Tyren 20/4-20/5

Uansett om du jobber eller har fri denne søndagen, handler dagen om å ta igjen tapt tid, enten fysisk eller mentalt. Det blir en dag med rolig tempo som gir deg muligheten til å få gjort ting du ligger etter med. På kvelden planlegger du en reise.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndag føler du deg lettet, som om en byrde er løftet fra skuldrene dine, og du endelig kan puste ut. Ofte er prosessen fram til et valg mer krevende enn selve avgjørelsen. I dag unner du deg litt ekstra, en dag for å skjemme bort deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

På mange måter er denne søndagen den første dagen i resten av livet ditt. Du har lagt mye gammelt bak deg, noe som gjør at du føler deg mentalt mye lettere. Gjør noe gøy i dag, nyt livet og skjem bort deg selv.

Løven 23/7-22/8

Hvis været er bra, tilbringer du gjerne store deler av dagen ute. Det blir en herlig søndag med tidlige høstfølelser og kos med familien. Som Løve er du fysisk aktiv, så du bruker gjerne dagen på mer utfordrende aktiviteter som sport, jogging eller en tur.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen blir morsom og aktiv. Du er gjerne ute om været tillater det. Jomfruen foretrekker høsten framfor alle andre årstider, fordi du fortsatt kan være ute i naturen uten at det blir for varmt. Kvelden tilbringer du helst inne, med mange levende lys.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det konkurranse som gjelder, enten som tilskuer eller deltaker. Det kan også være en liten konkurranse mellom deg og et familiemedlem, som et spill eller noe lignende. I dag våkner din konkurranseinstinkt, og du gjør alt for at du eller favorittlaget ditt skal vinne.

Skorpionen 23/10-21/11

Også søndagen fokuserer på kjærlighet og sterke bånd. Det er mennesker eller dyr som du har et spesielt forhold til, og i dag styrkes båndene ytterligere når noe litt skremmende skjer. Dere opplever noe sterkt sammen, som sveiser dere tettere sammen og gjør forholdet enda dypere.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en avslappende dag i rolig tempo, hvor du får muligheten til å overraske en venn eller slektning. Du liker å være spontan, og i dag er du enda mer spontan enn vanlig. Denne dagen byr også på et veldig hyggelig dilemma – du står overfor et valg med to gode muligheter.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag velger du sannsynligvis å trene en god del, men også å ta vare på utseendet ditt. Dette er en perfekt dag for hjemme-SPA, eller om muligheten er der, et besøk hos frisøren eller en skjønnhetssalong. Uansett hvordan du tilbringer dagen, er det viktig for selvtilliten din å være den beste versjonen av deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du mer tid til å gjøre ting for deg selv, noe som er deilig etter en sosial uke. I dag tester du ut ulike ideer og prøver å visualisere et prosjekt du jobber med. Dette er en dag som byr på kreativ tenkning og mange morsomme situasjoner.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en konflikt i nærheten, og du tar på deg ansvaret for å løse den. For det meste handler det om misforståelser og mangel på å lytte til hverandre. Du er veldig empatisk akkurat nå, så du kan både forstå og høre alle involverte parter samtidig som du kan formidle det som ikke har blitt sagt.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS