horoskop

Dagens horoskop: Søndag 25. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du vil bare ta det med ro og nyte naturen denne dagen. Hvis været er fint, søker du deg gjerne til vannet, siden det beroliger sinnet ditt og får deg til å være til stede i øyeblikket. Denne dagen prøver du å få kontakt med en person du plutselig har begynt å tenke på igjen.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye å pusle med denne søndagen. Det kan være arbeid, en hobby, eller ting hjemme. Du trives best når du kan fordype deg i mindre prosjekter og skape en harmonisk omgivelse rundt deg. Du er kjent for din feilfrie smak og øye for detaljer, noe du viser i dag. Søndagen handler også om å gjøre gode kupp.

Tvillingene 21/5-20/6

Også denne søndagen handler om å finne tid til dine egne interesser. Det dreier seg i stor grad om å etablere hverdagsrutiner, selv i helgen, noe du er ganske dårlig på. Tvillinger har vanskelig for å lage rutiner, fordi de kan få deg til å føle deg innestengt. Du vil være fri til å være impulsiv.

Krepsen 21/6-22/7

Krepsen er vanligvis ikke en skogsmenneske, men du setter pris på naturen i små doser. Det kan være en dagstur, en gåtur, eller plukking av sopp og bær i et par timer. Å komme ut i naturen gir deg muligheten til å rense ut all negativ energi og fokusere på det som er bra i livet.

Løven 23/7-22/8

I dag er det slutt på dagdrømmingen, og det er på tide å begynne å tenke praktisk. Søndagen handler om å handle og lage konkrete planer for høsten. Det blir en praktisk dag hvor du ser umiddelbare resultater av arbeidet du legger ned, noe som passer deg bra.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag gir du deg selv rom til å ta ulike initiativ og være veldig egosentrisk. Du trenger å fokusere på dine interesser uten å ta hensyn til hva alle andre har av planer. I dag er din dag, og du tenker ikke la noe forstyrre deg. Du får også høre sladder om en nabo eller kollega.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen blir en skikkelig luksusdag hvor du kobler av fra all bekymring og nervøsitet for høsten. Uansett om luksus for deg er en brunch med vennene dine, en hel dag i naturen, eller en koselig familiemiddag, blir det en vellykket avslutning på en turbulent uke.

Skorpionen 23/10-21/11

Også denne søndagen kretser rundt å ha det luksuriøst i hverdagen. Denne dagen vil du gjerne være borte fra hjemmet. Du unner deg selv med shopping, kafébesøk med venner, eller å prøve noe nytt og vågalt. Det blir en avslappende dag uten krav og forpliktelser.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig, men utfordrende søndag for den energiske Skytten. De som føler seg litt mer slitne, prøver å ta dagen som den kommer og fokuserer på å være sosial med venner og familie. Kvelden handler om å forberede seg mentalt på en konflikt på jobben.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndag blir det full fart. Som vanlig har du altfor mye planlagt og har ikke helt oversikt over hvordan du ligger an. Selv om Stenbukken liker struktur og rutiner, er du betydelig mer slurvete enn ditt søstertegn Jomfruen. Sett deg ned og tenk gjennom hva du må få gjort før du begynner.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler i stor grad om det praktiske, men også om å gjøre ting sammen. Det blir en god dag der tiden går fort, og du har det både hyggelig og føler deg produktiv samtidig. Kvelden handler om å tilbringe tid med en venn, familiemedlem eller slektning som skal reise bort en stund.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen ser ut til å by på en del utendørsaktiviteter. Det blir en koselig dag der du ikke gjør så mye nytte, men tillater deg selv å gjøre ting du liker, enten det er å plukke sopp, trene på et utendørs treningsstudio eller kose deg i en lekepark med barn og venner. I dag får du nyttig informasjon fra en bekjent.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS