horoskop

Dagens horoskop: Søndag 28. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

På søndag samler du gjerne familie eller venner rundt deg. Det kan være en feiring, en ettermiddagskaffe eller søndagsmiddag på menyen. Du elsker å kunne tilbringe tid sammen med alle, og du blir genuint såret hvis noen ikke kan eller takker nei. For deg er disse søndagene hellige.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen blir ganske rolig. Du treffer gjerne venner eller tilbringer tid med familien. Denne dagen handler også om å forberede noe du har planlagt å gjøre. Det kan være alt fra en aktivitet eller hobby til en form for feiring. På kvelden prøver du å rekke flere ulike ting.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag samler du gjerne familien rundt deg, eller så går du på middag eller kaffe hos noen andre. Det blir en koselig dag der fokuset er på å være sammen og nyte hverandres selskap mer enn å være aktiv. Denne dagen passer også godt til mindre prosjekter i hjemmet.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har en spesiell person i livet ditt som du ønsker å tilbringe mye tid med. Ditt bekymmer er at du ikke tør å åpne deg helt for denne personen, noe som skaper en avstand mellom dere. I dag er det på tide å våge å vise sårbarhet. Riv ned dine forsvarsmurer og stol på personen.

Løven 23/7-22/8 

Den varme tryggheten fra lørdagen henger igjen, og søndagen blir en perfekt dag å tilbringe med familie og venner. I dag tar du gjerne på deg prosjekter som krever god smak og et kunstnerisk øye. Din kreativitet er på topp, og når den er det, ønsker du å skape.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen blir like harmonisk og koselig som lørdagen. Du tar gjerne på deg hjemmeprosjekter eller lager noe godt denne søndagen. Du har et øye både for det estetiske og for balansen i krydder og smak. I dag får du en uventet kompliment som gjør deg veldig glad.

Vekten 23/9-22/10 

Du får innflytelse fra Tyren i ditt tegn, og det gjør deg veldig sta. Nettopp stahet er ikke noe som vanligvis er fremtredende hos Vekten, men i dag tar du på deg tøffe oppgaver og gir deg ikke før du har klart dem. På kvelden får du endelig kontakt med en person du har lengtet etter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen handler om å være ute så mye som mulig. Det blir en morsom og aktiv dag der du sørger for å rekke både å treffe venner, trene og oppleve nye miljøer. I dag kan du bli stilt til veggs av en person som mener du har handlet feil i en viss situasjon.

Skytten 22/11-21/12 

Det går mer penger enn vanlig nå om sommeren, så derfor prøver du å skape en balanse mellom en sunn økonomi og muligheten til å unne deg litt ekstra. I dag ser du over dine ressurser, det handler om hvor mye du kan spare og hvor mye du vil ha til overs for å bruke.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv om du har aktiviteter planlagt denne søndagen, sørger du for å gjøre dem i et roligere tempo. Du trenger å roe ned og nyte litt av sommeren, og den muligheten får du i dag. Kvelden byr på hjemmekos, god mat og sladder.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du legger ut på en reise. Det kan være en litt lengre ferie eller bare en kort dagstur. Mye av denne dagen handler om å komme seg fra ett sted til et annet, men dagen handler også om å ha det hyggelig sammen med de personene du reiser med.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det mye positiv energi i tegnet ditt. Mye av denne dagen handler om harmoni og balanse. Du nyter kanskje å tilbringe tid med venner, tar en tur ut i naturen på egen hånd, eller bruker dagen på en hobby du har. Det blir en herlig avslutning på en god uke.

Les også: Stemte ukas horoskop?

Powered by Labrador CMS