horoskop

Dagens horoskop: Søndag 29. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen dreier seg rundt familien og om å planlegge en ferie eller en minihelg. Du ønsker å ha noe å se frem til denne høsten. Som et vårtegn kan Væren bli litt gretten når lyset forsvinner. Du blir trøttere, og denne trettheten påvirker humøret ditt.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen byr på en utflukt og en morsom overraskelse. Det kan være at du besøker en slektning eller venn som bor litt lenger unna, eller så har du et mer kulturelt mål i sikte. For deg er det viktigste å komme seg ut av huset. Det blir en sosial og koselig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det har vært vanskelig å få hverdagen til å gå opp, og denne søndagen må du eller du og familien din tenke litt annerledes. Du utfordrer vanlige normer til fordel for en måte å håndtere hverdagen på som passer bedre for deg eller dere. Du er ikke redd for å skille deg ut.

Krepsen 21/6-22/7

Også søndagen handler om fysisk arbeid, men nå kan det være mer slit hjemme. Du tenker kanskje på å ommøblere eller begynne å renovere. For deg blir det en kombinasjon av kreativitet og hardt arbeid, den beste av to verdener rett og slett.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å sette i gang prosjekter hjemme. Du er den typen person som kan finne på å male kjøkkenet bare fordi du ikke har noe bedre å gjøre. I dag starter du et ganske uoverveid, men morsomt prosjekt hjemme. Bare sørg for at du har tid til å fullføre det du begynner på.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å kose seg med venner og shoppe. Du trenger å supplere garderoben din eller noe i hjemmet før høsten. Hvis du kan kombinere dagen med en brunch og litt shopping, er du virkelig på topp. God mat, venner og litt luksus er perfekt for deg.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å hvile og ta det rolig. Du flykter gjerne ut i naturen, helst skogen, som gir deg den indre roen du trenger for å komme i balanse. Det blir en dag der du reflekterer mye over livet generelt og fremtiden din spesielt. Kvelden byr på familiekos.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag bringer elementet jord litt stabilitet til følelsene dine. Det blir en roligere dag hvor du føler deg mer harmonisk. Mye av denne søndagen handler om familien og å gjøre ting sammen. I dag får du også muligheten til å imponere litt ekstra med dine ferdigheter innen et bestemt område.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det mulighet for å starte et nytt prosjekt hjemme. Du kan være både fantasifull og kreativ når du er i det rette humøret, og det er du i dag. På ettermiddagen prøver du å finne tid til å møte en venn eller slektning som du ikke ser så ofte.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir like lett og herlig som lørdagen. Du nyter livet og tar dagen som den kommer. Steinbukken pleier å være en rutinert person, men av en eller annen grunn har du sluppet litt av den firkantede tenkningen og prøver å bli litt mer impulsiv.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tilbringer du gjerne tid med en eldre slektning. For deg blir dette en pause fra all stress. Dere slapper av sammen, prater og tar en kaffe. Det blir en rolig og lang ettermiddag som samtidig går veldig fort. På kvelden får du nyheter fra noen som bor i utlandet.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil avslutte uken på topp, og det gjør du ved å skjemme deg selv bort. Hvordan du gjør det, avhenger mye av hva du anser som litt ekstra luksuriøst. Det kan være alt fra en brunch til en shoppingdag med vennene dine. For noen Fisker kan en massasje eller en spa-dag være den ultimate luksusen.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS