horoskop

Dagens horoskop: Søndag 4. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er en person du står veldig nær, og som du føler at du svikter. Det handler om små, dagligdagse løfter som du må utsette fordi livet og arbeidet kommer i veien. Det kan være noe så enkelt som å ta en kaffe eller spise middag sammen. I dag sørger du for å kompensere for det du har gått glipp av.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du kreativ og oppfinnsom. Uansett om din kunstneriske side uttrykker seg på papir, mat eller i et mer omfattende prosjekt, har du det gøy, og tiden går fort. Du elsker å skape med hendene dine. Dagen byr også på morsomme nyheter og litt interessant sladder.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har temperament, ingen tvil om det, men du kan også være rask til å be om unnskyldning eller tilgi etter en konflikt. I dag viser du ditt store hjerte og din evne til å innse ditt eget bidrag til denne krangelen. Ellers blir det en koselig søndag som legger vekt på familien.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen byr på en nymåne i Løvens tegn, og det kan hjelpe deg å finne både energien og viljen til å ta en konfrontasjon heller enn å gjøre noe du ikke vil gjøre. Det blir en god dag der du sier stopp, jeg vil ikke, i stedet for å bare følge strømmen.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det nymåne i Løvens tegn, og denne doble påvirkningen fra både Solen og Månen gir deg en herlig kickstart inn i en morsom og energisk periode. Du føler allerede når du våkner at det kommer til å bli en god dag, og alt som skjer etterpå blir en bekreftelse på hvor spesiell denne søndagen er.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det bra om du setter grenser, både for deg selv og andre. Som Jomfru har du det bra med å ha rammer og rutiner. Alle jordtegn trenger denne formen for struktur for å fungere. Det er også bra at du setter grenser mot andre personer, slik at de ikke utnytter din snillhet.

Vekten 23/9-22/10 

Nymåne er mulighetenes tid, og med en nymåne i Løvens tegn får du både drivkraften og energien til å realisere en drøm du har. I dag kommer du et stort skritt nærmere dine mål, og du er veldig fornøyd med din egen innsats. Kvelden blir koselig og familiær.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag gir nymånen deg styrken og viljen til å kunne tilgi for å gå videre. Selv om du synes du har rett, vet du at ingen kommer til å gi seg, så det er like greit å være den voksne i denne situasjonen. Kvelden byr på en velkommen overraskelse.

Skytten 22/11-21/12 

Du har planlagt for høsten, men av en eller annen grunn må du endre planene litt. Selv om det er tungt å skifte spor, vet du at det er nødvendig og på sikt en mye bedre vei å ta for din del. Ettermiddagen handler om en matopplevelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har i lengre tid kjempet med et problem som du ikke har funnet en løsning på. I dag tilbys du en unik mulighet som vil hjelpe deg med å få bukt med dette problemet. Det er en energi i nymånen som bidrar til å gi deg en unik sjanse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Avhengig av hvordan lørdagen avsluttes, inneholder søndagen enten en reise eller ren hjemmekos. Mye av denne dagen kretser rundt fremtidsdrømmer og god mat. Du lager gjerne noe sammen med resten av familien. Kvelden byr på underholdning av høyeste klasse.

Fiskene 19/2-20/3 

Du står overfor et litt vanskeligere valg, og du har hittil ikke hatt en anelse om hvilken vei du skal velge. I dag får nymånen deg til å tenke i en helt ny retning, og du innser at det ikke handler så mye om et valg som om å ikke la en mulighet gå tapt. Det blir en dag som gir deg verdifulle innsikter.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS