horoskop

Dagens horoskop: Søndag 6. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du vare på deg selv fra innsiden og ut. Det blir en dag fylt med alt fra hjemme-SPA til koselig frokost og tid til å planlegge fremover. For deg er det ekstra viktig å ha noe morsomt å se frem til, enten det er private interesser eller videreutdanning innen jobben din.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen byr på en utflukt og litt nye omgivelser. Det blir en dag hvor du dagdrømmer mye, men det er et snev av virkelighet i drømmene dine. Selv om du tenker stort, er det ikke urealistiske planer du ser for deg. Kvelden byr på en etterlengtet samtale.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen byr på uventet besøk, glede og masse sladder. Det blir en givende, men litt annerledes søndag der minnene får styre dagens aktiviteter. I løpet av dagen prøver du på ting du gjorde som barn eller tenåring for å se om det er like morsomt i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mye du vil gjøre denne dagen, og du gjør det gjerne sammen med dine kjære. For deg handler helgen om å være sammen og finne på morsomme og stimulerende aktiviteter. Du liker å gjøre noe kreativt eller kunstnerisk denne søndagen.

Løven 23/7-22/8

I dag hører du noe i forbifarten som er for interessant til å la være. Det handler om et rykte eller en spekulasjon som kan endre mye hvis det viser seg å være sant. I dag graver du dypere i det du har hørt, du er nysgjerrig og vil vite mer.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen handler om en avslutning, men også om en ny begynnelse. Du setter en slags grense i dag og begynner å se fremover i stedet for å dvele ved ting du ikke kan forandre. Jomfruen er veldig pragmatisk, så hvis du ikke kan gjøre noe med situasjonen, slipper du den.

Vekten 23/9-22/10

Gårsdagens eventyr ga mersmak, og i dag prøver du å utvikle det du har lært videre. Du elsker å være kreativ, men er litt redd for at resultatet ikke blir bra. Ikke vær så hard mot deg selv, ingen er flinke til nye ting med en gang, alle må øve.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen handler om utendørsaktiviteter og en solid dose frisk luft. Dette blir virkelig en bra, men litt annerledes dag hvor du gjør ting på din måte. Noen Skorpioner trekker ut i naturen, mens andre foretrekker aktiviteter i bymiljøet.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg litt slapp i dag, så du foretrekker å bli hjemme med familien eller henge med dine nærmeste venner. Det blir en dag som er koselig og rolig snarere enn morsom og aktiv. Søndagen handler om å hente seg inn igjen og samle energi til den kommende uken.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter noen spontane dager føler du at du trenger å komme tilbake til rutinene dine. I dag trener du gjerne, spiser sunt og tilbringer tid ute i frisk luft. Helst er du ute i naturen, men om det ikke finnes en skog i nærheten, kan en byvandring være et godt alternativ.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om et privat prosjekt og å gjøre ting sammen med familien. Nå som familien ikke ser ut som før – kanskje barna har flyttet ut, det er en ny familiesituasjon, eller noe annet har forandret seg – er det viktig å finne nye måter å være sammen på.

Fiskene 19/2-20/3

I dag står familien i fokus. Du tilbringer gjerne dagen med koselige aktiviteter som å bake sammen, gå en tur eller grille pølser. For deg handler fellesskap like mye om felles aktiviteter som å bare møtes til en kopp kaffe. Det blir en herlig og avslappende dag.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS