horoskop

Dagens horoskop: Søndag 8. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen dreier seg om kunst, kultur og en raffinert smak. Uansett om du blir tvunget til å delta eller om det er noe du brenner for, vil dagen by på både en overraskelse og en hel del inspirasjon til å tenke grenseløst. Kvelden handler om å være ærlig med følelsene dine.

Tyren 20/4-20/5

I dag deltar du i en konkurranse eller lignende. Du kan være en entusiastisk tilskuer eller selv delta. Uansett blir det en spennende dag med mange følelser. Du går fra å være glad til å bekymre deg, til å bli sint, og så tilbake til glad igjen. Denne dagen handler om å overvinne frykten din og våge å tro på deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du skulle helst spist brunch med noen morsomme og kvikke venner denne dagen, men du vet at du må begynne å se over økonomien din hvis du skal kunne realisere den drømmen du har. Du misliker alt som har med sparing, budsjett og strategisk tenkning å gjøre, men i dag har du ikke noe valg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å samle familien rundt felles aktiviteter. Håpet ditt er at samarbeid kan få visse konflikter til å forsvinne, for dere er jo alle glade i hverandre innerst inne. Kvelden dreier seg om et felles tilberedt måltid.

Løven 23/7-22/8

I dag handler det om en hobby. Du blomstrer virkelig når du får uttrykke kreativiteten din på forskjellige måter. Mange Løver er overraskende hendige og liker å pusle med prosjekter hjemme, male eller lage mat. Denne dagen handler også om å prøve nye teknikker og utvikle seg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det ser ut som om du tilbringer søndagen utendørs i en mer bypreget miljø. Det kan være en helgetur, at du utforsker nærområdet ditt, eller bare en shoppingrunde med en venn eller to. Det blir en herlig dag, selv om du kanskje bruker litt for mye penger på impulskjøp.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å prestere og være fornøyd med innsatsen din. Ikke gruble for mye over feilene du gjør, men vær stolt over det du oppnår. En venn eller partner ønsker å hjelpe deg. Ikke vær redd for å be om hjelp; det er ikke et tegn på svakhet, tvert imot, det å kunne be om hjelp er et tegn på styrke.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag innleder du en forhandling eller noe lignende. Det kan også dreie seg om budgivning på en leilighet, en diskusjon om et tilbud eller å sette regler for hvem som har ansvar for hva hjemme. Du er i ditt ess, så det blir vanskelig å møte deg i enhver type diskusjon.

Skytten 22/11-21/12

Etter en sosial og utadvendt uke er det deilig å avslutte med en familiedag der du ikke trenger å anstrenge deg i det hele tatt. Du kan være gretten, glad eller ettertenksom. Med dine nærmeste rundt deg er din tilstedeværelse viktigere enn humøret ditt. Det blir en koselig og avslappende dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har alltid sett på deg selv som en glamorøs person som spiser brunch på et kult sted med vennene dine. I dag er du den personen du har sett for deg selv. Det blir en luksuriøs, litt dyr, men uforglemmelig søndag. I dag kan du også få et fristende tilbud som kan gi deg litt ekstra penger.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen ser litt annerledes ut enn det du opprinnelig planla. Det blir en dag hvor du har ansvar for noe eller noen, noe som ikke gir deg så mye frihet som du hadde tenkt. I stedet tar du en spontan kaffe med en slektning, og det gir deg akkurat den energiboosten du trenger.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å få orden på økonomien. Noe du synes er kjedelig, men du vet det er nødvendig. Det handler mest om at sommeren har vært dyr, og nå må du finne en måte å kutte ned på utgiftene uten at livet blir for kjedelig. Det blir en balanse mellom å unne seg noe og å spare.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS