horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 1. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å være metodisk og jobbe fornuftig i stedet for å være impulsiv, som du pleier å være. Du tenker nøye gjennom beslutningene dine, spesielt når det gjelder penger og økonomi. I dag får du en gledelig beskjed som angår noe som har med boligen din å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om orden og struktur, noe de fleste jordtegn setter pris på. Selv om Tyren er mer kreativ og litt mindre strukturert enn sine søstertegn, har du likevel et ønske om å skape orden, og det gjør du i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen byr på en rekke oppgaver som krever tålmodighet, men heldigvis har du rikelig av det i dag. Privat snakker du mye med en venn eller et familiemedlem som har personlige problemer. Du ønsker virkelig å vise at du er der for dem om de trenger deg.

Krepsen 21/6-22/7

Også på tirsdagen er du veldig jordnær og gjør ting på en praktisk måte. For deg er det viktig å kunne jobbe både med hodet og hendene. Du trives best når du kan veksle mellom ulike arbeidsoppgaver. Hvis du har en teoretisk jobb, har du sannsynligvis en praktisk hobby i stedet.

Løven 23/7-22/8

På tirsdagen er du ganske sliten, og det gjør at du ikke klarer å øke tempoet så mye som du ønsker. Lytt til kroppen og hjertet ditt. Noen ganger må man ta det roligere, selv om kravene er mange. På kvelden gjør du så lite som mulig, og hvis du har anledning, blir det en tidlig kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen handler om å agere strategisk, og det er noe av din spesialitet. Du vet nøyaktig hva du skal gjøre for at ting skal gå din vei. Du tror på hardt arbeid fremfor flaks, både når det gjelder generelle arbeidsoppgaver og oppgaver som involverer penger.

Vekten 23/9-22/10

Også på tirsdagen er du sterkt påvirket av jordenergi. Forsøk å forankre beslutningene som må tas i dag, for resten av uken vil se annerledes ut. I dag får du også et godt råd fra en kollega eller sjef. Dette rådet vil spare deg for utgifter hvis du følger det.

Skorpionen 23/10-21/11

Noen i din nærhet har løyet for deg, og i dag blir denne løgnen avslørt. Det kan dreie seg om noe ganske trivielt, som en hvit løgn for å beskytte følelsene dine, eller noe som er langt mer komplisert. Uansett hva det er, vil du konfrontere personen det gjelder.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen handler om logiske valg og å lage en strategi for uken. Det blir en ganske rolig dag fordi du nekter å stresse. Stress fører ofte til snarveier, og snarveier blir sjelden bra. I dag vil en sjef prøve å få deg til å takke ja til en stilling eller oppgave du egentlig ikke ønsker.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir ganske lik mandagen. Du fokuserer på jobben, på å komme i gang eller fortsette med treningen, og på å spise litt bedre og mer variert. Når det gjelder jobb, må du virkelig stå på. Det er full fart nå, og du må øke tempoet for å ikke falle bakpå.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdagen begynner du på et nytt og spennende prosjekt hvor du vil veksle mellom fysisk og teoretisk arbeid. Det blir mer håndarbeid og færre møter, noe som passer deg perfekt. I dag får du en genial idé som kan endre mye i måten du arbeider på.

Fiskene 19/2-20/3

I dag ignorerer du fullstendig all drama rundt deg. Du er mer fokusert på å gjøre praktiske ting, og hvis du kan unngå papirarbeid i dag, gjør du det. Det er en rolig sjarm over tegnet ditt i dag som gjør at kollegene dine gjerne vil være sammen med deg. På kvelden venter nyheter.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS