horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 10. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen går i samme positive ånd som gårsdagen. Du er harmonisk, noe som vises både i måten du møter andre mennesker på og hvordan du tar imot eventuell tilbakemelding eller kritikk. Ingenting kan forstyrre deg akkurat nå. Kvelden bruker du gjerne på en hobby som lar deg få ut all din overskuddsenergi.

Tyren 20/4-20/5

Siden du misliker å bli utsatt for press utenfra, prøver du å ligge to steg foran på jobben. På den måten kan du håndtere uforutsette hendelser som plutselige oppgaver eller sykdommer. I dag lager du en mer langsiktig plan for hele høsten. Du er fornøyd med innsatsen din.

Tvillingene 21/5-20/6

På tirsdag presser du deg selv til å gjøre det lille ekstra. Du kan virkelig kunsten å skille deg ut og tenke originalt når du vil. Du er en person med en livlig intellekt og en herlig fantasi, noe du viser i dag. Kvelden dreier seg om et veddemål eller en konkurranse.

Krepsen 21/6-22/7

Som ofte skjer på høsten, er det en viss utskifting av kolleger, spesielt hvis du jobber i en bransje med høy gjennomstrømning av ansatte. I dag får du nye kolleger, og du prøver å møte dem med varme. Du vet at du kan ha forutinntatte meninger, og du tar et bevisst valg om ikke å dømme for raskt.

Løven 23/7-22/8

Selv på tirsdag er følelsene dine sterke. Det er mye ild i tegnet ditt, og det kan gjøre det vanskelig å kontrollere impulsene dine. Det positive er at du har både driv og vilje til å komme deg fremover. Hvis du klarer å fokusere på de rette tingene, kan du oppnå store ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen blir også stressende, og du må virkelig stå på for å rekke over alt. Jomfruen er ikke det mest stressbestandige tegnet, så alt dette presset kan ha en negativ innvirkning på humøret ditt. Du kan bli unødvendig kort i tonen. Tirsdagen byr også på en spennende hendelse.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen handler også om å sette i gang ting uten å avslutte dem. Du og en kollega kan havne i konflikt fordi hen mener hen må rydde opp etter deg, mens du synes hen overdriver. Selv hjemme starter du mange prosjekter. Det kan være alt fra storrengjøring til å male om kjøkkenet.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen handler både om å se muligheter, men også om å lytte til magefølelsen din. Det som ser bra ut på papiret, er ikke alltid like gunstig i virkeligheten, noe du vet av erfaring. I dag kan en kompliment gjøre deg både glad og litt flau.

Skytten 22/11-21/12

Er du hjemme denne tirsdagen, blir du grinete og rastløs. Mye ild i horoskopet ditt bidrar til en nervøs energi, men kroppen din orker ikke å gjøre noe for å bli kvitt den. Det beste du kan gjøre er å ta vare på deg selv og prøve å sove så mye som mulig.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag skal du gjøre én ting om gangen og fullføre før du begynner på noe nytt. Du trenger å finne roen, og det gjør du best ved å skape rammer å forholde deg til. Dagen handler også om å begynne å finne din gruppe. For deg er det viktig å ha en tilhørighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir stressende, og du må planlegge dagen nøye. Du har ikke den samme friheten som du pleier å ha, spesielt når det gjelder transport. Det kan være problemer med kollektivtransport, bilen eller sykkelen du vanligvis bruker. Dette gjør at du må planlegge bedre og være ute i god tid.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen blir veldig preget av hverdagsliv. Du føler at du endelig har fått på plass rutiner både på jobben og hjemme. Timeplaner fungerer, og du slipper å pusle med ulike aktiviteter. Denne dagen tar du tak i et prosjekt du ikke har hatt energi til å starte tidligere.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS