horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 13. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kommer det inn dobbel ild i tegnet ditt, noe som demper uroen fra gårsdagen. Du blir mer fokusert og har lyst til å sette i gang med nye prosjekter, både hjemme og på jobb. Denne tirsdagen handler også om å prestere fysisk, kanskje gjennom en sport eller lignende aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler i stor grad om å hvile og ta det med ro. Det blir en dag der du lander i virkeligheten. Hvis du jobber, vil tempoet fortsatt være forholdsvis lavt, og hvis du har fri, småpusler du gjerne hjemme. Tyren vil gjerne gjøre hjemmet klart for høsten, noe som kan innebære alt fra storvask til å organisere huset.

Tvillingene 21/5-20/6

Det kommer inn en innflytelse i tegnet ditt som fører med seg nye ideer og annerledes tanker. Det blir en frisk og inspirerende dag som handler om å starte et nytt kapittel, enten privat eller på jobb. I dag lar du magefølelsen styre det du gjør.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kommer det inn ild i tegnet ditt, og det påvirker humøret ditt. Du kan bli veldig frempå og drivende, på grensen til aggressiv, spesielt hvis en kollega våger å stille spørsmål ved deg og ideene dine. Prøv å ta et skritt tilbake hvis du føler at du begynner å bli sint.

Løven 23/7-22/8

Selv om Løven alltid virker selvsikker utad, kan det være en usikkerhet i deg som gjør at du ønsker bekreftelse fra omgivelsene dine. I dag bør du stole på din egen evne og ikke lytte til pessimistene rundt deg. Hvis du vil, kan du oppnå alt og litt til.

Jomfruen 23/8-22/9

Når Jomfruen har satt seg et mål, er det nesten umulig å få deg til å sakke ned eller endre kurs. Du vil utvikle deg denne høsten, og du ønsker gjerne å få muligheten til å lede eller lære mer om lederskap. I dag spør du en mentor eller sjef om mulighetene dine for å vokse.

Vekten 23/9-22/10

I dag kommer det inn ild i horoskopet ditt, og ilden gjør deg mer bestemt. Du føler at du får et klarere bilde av hvilke prioriteringer du bør gjøre og hva du må gi avkall på. Dagen handler også om en hemmelighet som du deler med en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

Også tirsdagen spraker av både ubesvarte og besvarte følelser. Det blir en berg-og-dal-bane der du går fra den ene følelsen til den andre. Du lar deg sjelden rive med på denne måten, men en rekke forskjellige påvirkninger gjør det ekstra vanskelig å motstå i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det full fart i horoskopet ditt. Energien er mer homogen, noe som gjør det enklere for deg å ta raske beslutninger og sette i gang ulike prosjekter. I dag får du mye ros fra en leder, som en sjef eller mentor. De mener at du har utviklet deg mye den siste tiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir et farvel til en person eller et kapittel i livet ditt, men det markerer også starten på noe nytt og spennende. Du nyter virkelig denne tiden, men samtidig er du litt urolig. Steinbukken elsker å ha full kontroll over alle områder i livet, men nå som ting endrer seg, har du ikke det.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen fokuserer helt og holdent på dyr og barn. Har du småbarn, tilbringer du kanskje dagen med dem, ellers kan det være omsorg eller kos hjemme med et kjæledyr som står på agendaen. Det blir en hyggelig dag hvor du får mye kvalitetstid med de individene du tilbringer tid med.

Fiskene 19/2-20/3

I dag kommer det inn ildenergier i tegnet ditt, og det feier bort det lille regnskyet du har hatt over hodet. Plutselig føles alt lettere, og alle problemer blir mer overkommelige. Dette er en god dag å bli kjent med nye mennesker eller starte opp et nytt prosjekt.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS