horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 15. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På tirsdag kan det bli utfordrende om du må tilpasse deg andre. Det kommer inn dobbel ild i horoskopet ditt denne dagen, noe som ofte gjør deg impulsiv og energisk. Du har vanskeligheter med å tilpasse deg andres meninger eller arbeidstempo.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler også om å hjelpe, veilede og få nye personer til å føle seg vel. Uansett hvilket miljø du er i, tar du deg tid til å lytte, stille spørsmål og få personen til å føle seg komfortabel. Denne dagen handler også om nyheter som angår en yngre slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag velger du dine kamper med omhu. Du tror sterkt på ordtaket om å tape slaget men vinne krigen. Noen ganger er det ikke verdt å ta en diskusjon fordi du vet at målet ditt best oppnås ved å ha personen på din side. Kvelden dreier seg om din fysiske helse.

Krepsen 21/6-22/7

I dag unngår du å gå inn i en konflikt. Hvis du havner i en situasjon som begynner å eskalere, trekker du deg heller tilbake enn å risikere en krangel. Du føler deg ikke sterk nok til å slå tilbake. Kvelden byr på en morsom, men litt annerledes opplevelse.

Løven 23/7-22/8

Du merker kollegaenes uro. Du har ingen entusiasme i dag, og noen kan oppfatte deg som litt nedstemt. Det er vanskelig for deg å forklare at du egentlig har det bra, men at mørket tærer på deg. Du trenger flere lyse timer i løpet av dagen. Litt gode nyheter vil lyse opp ettermiddagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen kan også være en dag hvor du er litt ubesluttsom, men i dag har du mer driv enn mandag. Det blir en ganske stressende dag med mange krav, men på en eller annen måte får dagens utfordringer deg til å blomstre. Du liker å presse deg selv så lenge du føler du har kontroll.

Vekten 23/9-22/10

Mye denne uken handler om å møte nye mennesker og kunne åpne seg opp. Mandagen byr både på utfordringer og enklere oppgaver. I dag kan en kollega eller venn virke kranglete. Det er viktig å sette grenser før situasjonen eskalerer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er ganske uinteressert i å være den som leder i dag. Jobber du i team, lar du gjerne noen andre ta styringen. Vanligvis er du en sterkt styrende person som har vanskelig for å slippe kontrollen, men i dag bruker du mer energi på å planlegge morsomme fritidsaktiviteter enn på jobb.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen minner mye om mandagen. Du har lyst til å gjøre ting, men orker ikke helt å sette i gang. Alt føles tungt og vanskelig. Det du trenger, er å lytte mer til kroppen din og mindre til samvittigheten. Hvis kroppen sier stopp, er det stopp som gjelder.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å bli kjent med nye mennesker. Det kan være kolleger, naboer eller folk som deler en hobby med deg. Du tar initiativ til samtaler og holder dem gående når de risikerer å bli stille. Selv om det noen ganger kan føles litt anstrengt, oppfattes det helt motsatt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å ha god kommunikasjon med folk som tenker og jobber annerledes enn deg. Du vil ha høy takhøyde uten å avvike for mye fra dine opprinnelige planer. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap. Alt i alt blir det en god tirsdag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag møter du en person du ikke ser så ofte, og det blir hyggelig og avslappende. Du unner deg selv litt luksus ved å gå på kafé eller restaurant og spise noe du har lengtet etter. I dag får du også høre sladder om en felles venn.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS