horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 16. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også tirsdagen handler om følelsen av at det er for sent. I dag er du imidlertid litt roligere enn i går. Du har sjekket og dobbelsjekket at det viktigste i livet ditt akkurat nå er under kontroll, noe som gjør deg ganske sikker på at det du eventuelt går glipp av ikke er veldig viktig. Ellers blir det en morsom og aktiv dag.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen legger du sjel og hjerte i alt du gjør. Uansett om du har fri eller jobber, så er det lidenskap, kreativitet og et herlig driv som gjør at du gjerne tar frem dine kunstneriske talenter. Helst er du ute i naturen, men går ikke det, så sørger du for å ta med litt av naturen inn i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om du har mange ting du vil rekke på denne tirsdagen, sørger du for å ikke stresse. Utmattelsen fra gårsdagen har satt sine spor, og du har vanskelig for å øke tempoet, enten det gjelder arbeid eller noe du gjør privat. En venn tar kontakt med bekymringsfulle nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv om du fortsatt påvirkes av Skorpionen, er det ikke på samme nivå som tidligere. I dag kan du se at du overreagerer på visse ting, og det gjør det lettere for deg å holde tungen under kontroll. Du vet at følelsene dine ikke er logiske. Kvelden handler om kjærlighet og hemmeligheter.

Løven 23/7-22/8 

Du har blitt lovet noe, og når det løftet ikke kan oppfylles, blir du veldig skuffet. Selv om du logisk kan forstå hvorfor det har blitt slik, føler hjertet ditt at du er urettferdig behandlet og nedprioritert på mange måter. Her gjelder det å skille fakta fra følelser.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen handler om å gjøre om ting som ikke har blitt bra, og om å gjøre det riktig. Det blir en intens dag hvor du øker tempoet for å både rekke det du har planlagt for dagen og det du burde ha rukket på mandag. En sjef eller venn stiller deg et ubehagelig spørsmål.

Vekten 23/9-22/10 

Også tirsdagen handler om å følge følelsen. Denne dagen handler om å ha fingertuppfølelse og å finne den perfekte balansen. Som Vekt er du vant til å balansere på kanten mellom det som er perfekt og det som kan bli litt overdrevet. Du vet akkurat når du skal sette stopp.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mye lidenskap og hete følelser i horoskopet ditt denne dagen. Du har ingenting imot å bli oppvartet, men du har heller ingenting imot å ta initiativet. For mange Skorpioner kan dette bli en fysisk og het tirsdag, spesielt hvis du har et forhold.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en idé eller visjon som du vil følge, men omstendighetene har ikke vært de rette før i dag. Du har både tiden og muligheten til å realisere planene dine, men likevel nøler du. I dag er ikke dagen for å begynne å tvile på deg selv, du kan mer enn du tror.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag gjelder det å kunne legge inn et høyere gir. Du har mange ting du bør rekke, og den hjelpen du har regnet med uteblir. Det positive er at du arbeider sammen med eller møter en person som gjør dagen din litt lysere. Han eller hun er hyggelig, sosial og veldig hjelpsom.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen blir en rolig dag uten mange hendelser. Det som står på agendaen er å møte en person som kan hjelpe deg med noe som har med ferien din å gjøre. Det er litt avgjørende for deg å få denne hjelpen hvis du skal komme deg avgårde på en reise eller utflukt som du planlegger.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen handler om å ha is i magen og å stole på intuisjonen din. Du pleier å ha en følelse for hva som er rett og galt når det gjelder ulike beslutninger. I dag skal du stole på denne magefølelsen, den vil lede deg riktig, spesielt i et lengre perspektiv.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS