horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 17. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også i dag føler du at ting er litt kjedelig. Du er ingen fan av rutiner, og akkurat nå skjer det ikke så mye nytt, selv om tempoet er høyere enn det var i sommer. Du lurer på om en sjef har fått en tilsnakk, for hen oppfører seg annerledes enn før.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du på hugget. Du tolererer ingen dumheter fra noen, og dette hjelper deg når du skal forhandle. Du har en del møter i dag som kan trekke ut, så det er viktig at du ikke planlegger for mye rett etter jobben. Kvelden byr på kos hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag endrer du mye av ideene dine rundt et prosjekt. Det er som om du plutselig forstår hva som er galt og hva som vil fungere. Du stoler på magefølelsen din, og den vil lede deg på rett vei. Månens innflytelse gjør deg svært mottakelig for det usagte.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler også om din usikkerhet, men i dag er det mer selvtilliten som mangler. Du står overfor en større oppgave, og du tror rett og slett ikke at du vil klare den. Du er bedre enn du gir deg selv æren for. Stol på din kompetanse, men fremfor alt stol på at magefølelsen leder deg riktig.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler også om å komme i gang med forskjellige oppgaver. I dag er du litt mer strukturert og klarer å få en viss kontroll over alt du har startet. Dagen handler også om å diskutere med en sjef om økte økonomiske midler eller flere timer til prosjektet du er involvert i.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen blir også stressende, men så lenge du er metodisk og tar én ting av gangen, vil det gå bra. Det er når du stresser deg opp og starter mange prosjekter samtidig at det har en tendens til å gå galt. Hvis du ikke klarer å prioritere, be en sjef om hjelp til det.

Vekten 23/9-22/10

Også i dag har du en klar idé om hva du bør rekke og hva som bør prioriteres bort. Det kommer inn en del nye kolleger på arbeidsplassen din akkurat nå, og du er opptatt av å få dem til å føle seg velkomne. Kvelden byr på en nyhet og en hyggelig overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen handler om å uttrykke seg kreativt, enten skriftlig eller muntlig. Du tenker nøye over både formuleringer og tonefall for å få til den effekten du ønsker. Dette er også en dag som handler om hverdagsproblemer og mangel på tid.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke like glitrende positiv som du pleier å være, i stedet er det noe trøtt over deg. Du er litt lei hele hverdagen din akkurat nå, og det merkes på energien din. En kollega som pleier å merke når humøret ditt daler, oppmuntrer deg og får deg til å le.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen har gitt deg tid til å tenke, og du sørger for å stille visse betingelser for samarbeidet med en bestemt person. Du gjør det klart at du liker hen og synes det blir gøy å gjøre ting sammen, men med det sagt kreves det visse regler for at samarbeidet deres skal fungere.

Vannmannen 20/1-18/2

Også tirsdagen består mer av møter enn produktivt arbeid, og det kan du synes er litt kjedelig selv om du forstår nødvendigheten av det. I løpet av tirsdagen presenterer du også en idé du har for våren. Kvelden handler om å gjøre noe sammen med et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fortsatt supersensitiv, så vær litt forsiktig med hvilke omgivelser du befinner deg i. Jo flere mennesker, lys og sterke lyder som omgir deg, desto vanskeligere blir det for deg å håndtere alle følelsene dine. Du trenger ro slik at du kan fordøye ett inntrykk om gangen. Om du kan jobbe hjemmefra, kan det være en god løsning disse dagene.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS