horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 20. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om en konflikt som du blir dratt inn i, selv om du prøver å unngå den så godt du kan. Det er vanskelig for deg å stå imot siden de involverte står deg nær og ønsker at du skal ta stilling, men du prøver å holde deg så nøytral som mulig.

Tyren 20/4-20/5

Du har en kollega som er litt nedfor, og dagen handler om å oppmuntre og støtte denne personen. Du vil få vedkommende til å føle seg litt bedre, og det gjør du ved å vise at det finnes mye å være glad for. Tyren pleier å være positiv av natur og ser det halvfulle glasset i alle situasjoner.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag skal du samarbeide med en ny gruppe. Det kan være på en ny arbeidsplass, skole, eller en ny sammensetning på jobben. Fiskenes innflytelse gjør akklimatiseringsprosessen enklere, og du glir inn uten store problemer. Det som kan være utfordrende, er at du kan bli litt sjenert og ikke vil ta for mye plass.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen handler om å ta nye tak og legge det gamle bak deg. Det kan høres enklere ut enn det er, siden Krepsen har en tendens til å dvele ved ting som har gått galt. Det blir en nyttig prosess for deg å sette strek over det gamle og fokusere fullt på de mulighetene som ligger foran deg.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen blir en dag der du får en dypere innsikt i hva du vil og hva som er bra for deg. Denne dagen handler i stor grad om å gjøre ting for din egen del og å ikke gå på kompromiss med drømmene dine. Det er lett å la den praktiske siden ta over, og da får ikke drømmene dine samme plass lenger.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen byr på en het diskusjon, og du gjør ditt beste for å svare opp mot en ganske påståelig person. Vedkommende mener å vite det meste og har vanskelig for å lytte til noen andre enn seg selv, noe som gjør at diskusjonen tidvis blir en monolog snarere enn en utveksling av ideer.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt ensom i dag, og du søker deg gjerne til grupper både for å småprate litt og for å samarbeide på tvers. Det blir en morsom dag som berikes av en gjensidig utveksling mellom deg og andre personer. I dag kan et barn eller kjæledyr få en god del av din oppmerksomhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du liker vanligvis ikke å bli overrasket, men i dag venter noe du ikke hadde kunnet forestille deg. Det handler om en hemmelighet som har med en venn å gjøre, og som vedkommende velger å dele med deg i dag. Kvelden blir morsom, fartsfylt og fysisk krevende.

Skytten 22/11-21/1

I dag er du uvanlig fleksibel til å være deg. Du akklimatiserer deg både til nye grupper og miljøer på en naturlig måte. Hvis du starter på en skole eller en ny arbeidsplass, er dette dagen du bør prøve å finne din gruppe. Din lette sjarm gjør at folk trekkes mot deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Også tirsdagen ser ut til å kretse rundt barn og dyr, men i dag kombinerer du det ansvaret med litt andre oppgaver. Det blir en koselig og variert dag der du føler deg ordentlig uthvilt for første gang på lenge. Kvelden handler om å ta farvel med noe som har vært en stor del av livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det mye som er uklart, og du blir nødt til å lese mellom linjene for å forstå hvor problemet ligger. Dine kolleger er motvillige til å snakke direkte fordi de er redde for å fremstå som dumme. Prøv å skape en mer tilgivende atmosfære på jobben.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen er du i strålende humør, men du har ikke så lyst til å ta beslutninger eller gjøre noe der du må ta ledelsen. Du er en verdifull medarbeider i gruppen, men ikke den beste sjefen i dag. I kveld kan nyheter få deg til å endre noen av planene du har for helgen.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS