horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 22. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg litt engstelig og sårbar, så du setter opp en glad fasade for at ingen skal merke bekymringene dine. Når du har det slik, åpner du deg ikke engang for familien eller dine nærmeste venner. Du vil ikke at de skal se deg som svak. Selv om du er et ildtegn, er det lov å være følsom innimellom.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen er en dag hvor du har svært få faste punkter. Det du må gjøre, kan du fullføre på en liten del av dagen, resten er opp til deg. Du har prosjekter du kan jobbe med, men du kan også velge å starte noe helt nytt. I dag er det bare fantasien som setter grenser.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen handler også om å bruke din evne til å kommunisere. I dag fokuserer du mer på relasjoner, gruppearbeid og lederskap. Det er ikke lett å få sterke personligheter til å dra i samme retning. På kvelden tar du gjerne en tur ut i naturen for å hvile hjernen litt.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen handler om å ha et godt tempo, men også om å kunne samarbeide og hjelpe til. Det blir en livlig dag hvor din kreative evne kan hjelpe deg å løse visse typer problemer. Kvelden handler om å finne balansen mellom aktivitet og hvile.

Løven 23/7-22/8

På tirsdagen kommer det inn energier som demper litt av den verste rastløsheten din og får deg til å bli mer engasjert i ett prosjekt om gangen. Selv om du fortsatt kan være nysgjerrig på hva andre gjør og heller vil hjelpe dem med deres prosjekter enn å fokusere på ditt eget, er du mer ydmyk i din tilnærming.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag samarbeider du med en person som har gjort et sterkt inntrykk på deg med sine kunnskaper og ydmyke holdning. Det kan til og med være en gnist mellom dere, selv om du sannsynligvis prøver å undertrykke den av praktiske grunner. Akkurat nå har du ikke tid til en ny romanse i livet ditt.

Vekten 23/9-22/10

I dag skal du fungere i samarbeid med en eller flere personer. Normalt sett er dette din styrke, men akkurat i dag kan du ha vanskelig for å tolke andres signaler, og det gjør det vanskeligere for deg. Hvis du ikke kan lese mennesker, er et tips å gjøre som de mindre intuitive tegnene: spør direkte om du lurer på noe.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag får du sannsynligvis det svaret du har ventet på, men det kan se litt annerledes ut enn du forventet. Ikke bli altfor skuffet hvis ikke alle dine håp slår til. Du har kommet et skritt nærmere målet ditt og har et stabilt grunnlag å bygge videre på. Kvelden handler om et møte.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du påvirket av både Månen og Krepsen, noe som gjør deg følsom. Du kan oppfatte konstruktiv kritikk som personlig, og du har vanskelig for små stikk, selv om det er en sjargong du vanligvis har med venner eller kollegaer. Det kan være lurt å være ærlig og be folk om ikke å kritisere deg i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis du bor langt unna familien din eller ikke har sett dem på lenge, kan du plutselig føle deg hjemlengsel i dag. Det kan være alt fra å savne å bli tatt vare på til en bestemt matrett eller aktivitet du gjør med dine kjære. Hvis du ikke kan møte dem, kan en telefonsamtale eller en melding hjelpe litt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du står foran et veivalg, og de nærmeste dagene handler om tankene dine rundt fremtiden, jobb og fritid. Dette blir dager hvor du veier livskvalitet mot mer penger. For deg er det viktig å kunne bruke tid på ting du brenner for. Kvelden handler om å prioritere deg selv og trening.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen fokuserer mye på barn, familie eller dyr. Det blir en dag hvor du lett kan komme i kontakt med den yngre generasjonen, og du føler også en tilknytning til de fleste dyr. Arbeidsmessig ser det ut til å gå greit, så du kan fokusere på ting som er mer relatert til privatlivet ditt.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS