horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 24. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å hjelpe en venn som har litt økonomiske problemer. Dette er en person som bokstavelig talt er kongen i baren den 25., men som deretter kun spiser hurtignudler resten av måneden. Før denne lønnen vil du få dem til å lage et budsjett som de kan forholde seg til.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om å bli kjent med nye kolleger og vise dem veien. Som Tyr er du alltid ekstra opptatt av at medarbeiderne dine skal ha det bra, og at nye personer skal føle seg velkomne. Det er spesielt én person du beundrer litt ekstra. Det er en gnist mellom dere to.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag stoler du ikke helt på instinktene dine og prøver heller å handle ut fra logikk enn intuisjon. Du bør lytte til magefølelsen din i stedet. Det er underliggende årsaker til et problem som du kan ane, men som ingen logikk i verden vil fange opp. Kvelden handler om å konkurrere.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen handler om å finne måter å spare penger på. Det kan være i arbeidstimer, materialer eller rett og slett å finne rimeligere alternativer. Disse besparelsene gjelder sannsynligvis arbeidet ditt, men det kan også være noe du ønsker å innføre privat. Kvelden handler om å tørre å ta risikoer.

Løven 23/7-22/8

På tirsdag har du litt vanskelig for å fokusere på ditt eget arbeid. Det skjer så mye rundt deg at du lett blir distrahert. Det er drama på jobben, og det er noe av det morsomste du vet, så lenge du ikke selv er involvert.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ganske tøffe tider på jobben akkurat nå. Mange er syke eller har sluttet, så det er hull å fylle overalt. Du føler deg stresset fordi du ikke strekker til, og at du ikke har muligheten til å være en så god kollega som du ønsker. Du må sørge for å prioritere ditt eget arbeid før du kan hjelpe noen andre.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen byr på en del tanker og dagdrømmer. Du fokuserer mye på fremtiden og svært lite på nåtiden. Det beste denne dagen er om du kan jobbe med oppgaver som går på autopilot og som ikke krever mye tankearbeid.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er fortsatt mer imot enn for ting i dag, og du er veldig uvillig til å sette i gang nye prosjekter. Til tross for det føles det litt bedre. Privat er du virkelig glad og finner gjerne på morsomme aktiviteter etter jobb. Det er mest arbeidet og kollegene dine som irriterer deg.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å raskt danne deg en oppfatning om mennesker, og det er tilfellet med noen nye kolleger i dag. Du tror at du vet hvilken type person du har med å gjøre, men sannheten er at dine nye kolleger har mange lag av personlighet, om du bare tar deg tid til å bli kjent med dem.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag skal du forsøke å samarbeide med en person som har mange sterke meninger. Du er kanskje ikke kjent for å være en diplomat, men du vet som regel når du skal trekke deg tilbake for gruppens beste. Det blir en utfordrende, men samtidig morsom dag hvor du virkelig kan briljere på noen områder.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen fokuserer mye på et familiemedlem som trenger ekstra oppmerksomhet. Du ønsker både å pushe og støtte denne personen samtidig. Dette familiemedlemmet kan ha litt vanskelig for å komme i gang med nye ting, og du prøver å finne en måte å hjelpe dem med det problemet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det lurt å tenke nøye gjennom ting på forhånd. Det er mye vann i tegnet ditt akkurat nå, og det gjør at du lett lar deg påvirke av andres meninger. Mer enn én gang i løpet av dagen endrer du noe du har bestemt deg for, bare fordi en kollega mener noe annet.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS