horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 27. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdag er en dag hvor det er på tide å sette mange prosjekter i gang, og det er viktig å unngå misforståelser. Selv om du vil være snill, må du samtidig være veldig tydelig. Det er en risiko for at noen kolleger oppfatter kravene dine mer som anbefalinger enn som noe de må følge.

Tyren 20/4-20/5

Du må tenke nytt og fleksibelt, noe som kan være litt utfordrende for den forandringsfølsomme Tyren. Det kan dreie seg om innstramminger både i budsjetter og i personal, så det er viktig å tenke annerledes. Når du først er overbevist om at dette er riktig vei å gå, er du en ressurs i å strukturere og fordele arbeidet.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter å ha latt ideene strømme på mandag, er det tid for å velge ut det beste og lage en plan for å realisere dem. Med dobbel påvirkning fra soltegnet ditt, er det ingenting som kan stoppe deg, og ingen som kan motstå dine overbevisende argumenter. Kvelden byr på en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdag blir en ganske rolig dag som i stor grad handler om å komme ajour med det du har ligget etter med. Så langt er tempoet behagelig på jobben, og du kan både forberede deg fremover og bli ferdig med ting som har blitt liggende. Kvelden blir spontan og morsom; du er åpen for alt fra after work til trening.

Løven 23/7-22/8

Hvis mandagen handlet om å skape rammer for høsten, handler tirsdag og onsdag om å se over økonomien både privat og på jobb. For å få de beste forutsetningene må du ha god kontroll, og det får du bare ved å ha oversikt over tallene. Kvelden handler om å tilgi en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdag jobber du gjerne med mennesker som tenker på samme måte som deg. Du vil ikke måtte vise eller forklare; du vil at arbeidet skal gå friksjonsfritt og raskt. I løpet av dagen kan du heve stemmen hvis du føler at kollegene dine ikke lytter. Du tolererer ikke å bli ignorert.

Vekten 23/9-22/10

I dag er følelsene sterke, og du kan bli opprørt over småting som vanligvis ikke berører deg. Det handler om en midlertidig usikkerhet der du går i forsvarsmodus når du føler deg truet. Det kan være kritikk på jobben eller noe du oppfatter som spydige kommentarer hjemme.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen ligner på mandagen på mange måter. Du er ivrig og positiv, men du blir raskt lei av det du holder på med, og da begynner du på noe annet i stedet. Du vil veldig mye, og ambisjonsnivået er høyt, men det du trenger er drivkraften til å gjennomføre ting fra start til slutt.

Skytten 22/11-21/12

Også tirsdagen handler om din manglende tålmodighet og din evne til å bli irritert på både familiemedlemmer og kolleger. I dag diskuterer du ganske mye med en person som du mener har dumme meninger. Hen synes sannsynligvis det samme om deg, og det kan bli ganske hett mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis du er på vei til å flytte, kan det være personer du vil møte før du drar. Du kan også være på vei inn i en veldig stressende periode på jobben, og da må du prioritere arbeidet foran dine mer fjerne venner. I dag prøver du å få til å møtes før ting endrer seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir like koselig, om ikke enda hyggeligere, enn mandagen. Dette er en trivelig dag som inneholder en del mingling, men også tid hvor du kan filosofere over deg selv og fremtiden. En dag hvor underbevisstheten din får ro til å komme frem til viktige beslutninger.

Fiskene 19/2-20/3

Også på tirsdag har du en masse kreativitet og driv til å gjøre ting, men i dag er det mer spredt. Du begynner litt her og litt der. Det er stor risiko for at du ikke får gjort noe fornuftig, siden det skjer for mange forskjellige ting samtidig.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS