horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 3. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir interessant. Du føler deg utfordret til å tenke annerledes, noe du synes er gøy. I motsetning til andre tegn ser du positivt på endringer, og det gjør at du ikke blir bekymret når sjefene dine forteller om det som kommer til å skje utover høsten. Tvert imot, så blir du heller gira.

Tyren 20/4-20/5

Det er nymåne i Jomfruens tegn, og det gir deg ro i form av dobbel jordenergi. Nymånen bidrar også med en evne til å overbevise verbalt, du har morsomme og nye ideer, og du vet hvordan du skal presentere dem på en lekker måte. Kvelden handler om et kurs eller en utdanning.

Tvillingene 21/5-20/6

Nymånen får deg til å fokusere på dine egne behov. Jomfruens påvirkning gjør at det hovedsakelig er arbeid, karriere og materielle goder som du legger en plan for i dag. For deg handler tirsdagen om å kunne være egoistisk, men også om å planlegge for en trygg fremtid.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen handler om langsiktig planlegging og å tenke i flere lag. Det høres komplisert ut, og det er vanskelig, men takket være både energiboosten og den strategiske tenkningen som du låner fra Jomfruen, vil du mestre dagens utfordringer galant. Kvelden byr på varme og humor.

Løven 23/7-22/8

Jordens innflytelse roer ned den gnistrende ilden i deg og får deg til å rette energien fremover i stedet. I dag planlegger du både for høsten og mer langsiktig. Det er en dag hvor det kreves en god del fokus og logisk tenkning, noe som forsterkes av nymånens posisjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Nymånen i Jomfruens tegn forsterker alt som er positivt med deg. Du føler deg fri til å våge å ta sjanser, og selvtilliten din er på topp. Hvis du møter nye personer i dag, vil de bli fortryllet både av din utstråling og sjarm. Jomfruen har en tørr og intelligent humor som er umulig å motstå.

Vekten 23/9-22/10

På tirsdag er det nymåne i Jomfruens tegn, og det hjelper deg å finne din indre ro. Når du som Vekt føler balanse, fungerer du best. Du trenger ikke sterkt drivende energier, du trenger likevekt og harmoni for å vokse. Kvelden byr på en morsom utfordring.

Skorpionen 23/10-21/11

Du brenner lidenskapelig for et prosjekt, men hittil har du ikke helt klart å finne de praktiske løsningene som trengs for å ta prosjektet ditt til neste fase. I dag hjelper nymånen deg til å se ting litt annerledes. Du kan være objektiv og ikke så følelsesladet, noe som gjør det lettere i dette tilfellet.

Skytten 22/11-21/12

Nymånen gir deg et ekstra energikick i dag, men den roer også ned temperamentet ditt litt, slik at du ikke flammer opp uten grunn. Den ildfulle Skytten kan bli dramatisk, på grensen til teatralsk, men i dag tones den siden av personligheten din ned, og det som blir igjen, er bare en herlig, glitrende sjarm.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du har fått god kontakt med mange personer som du liker, er det også personer du ikke helt forstår deg på i det nye miljøet ditt. Her gjelder det å finne en måte å samarbeide på og ikke dømme før du har blitt bedre kjent med disse personene.

Vannmannen 20/1-18/2

Nymånen gir deg et ekstra løft, både i energi og i et indre ro. Du er saklig og konkret samtidig som du har utrolig smarte løsninger på problemene dine. I dag imponerer du sjefene dine med din fine balanse mellom visjon og virkelighetsforankring. Kvelden handler om et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du slo inn på en veldig logisk vei i går, og i dag får du enda et puff i den retningen av nymånen. Plutselig tenker du veldig strategisk og ikke med hjertet slik du vanligvis gjør. Dette er en helt ny situasjon for deg, og du er usikker på om du setter pris på denne kalde, analytiske siden av deg selv.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS