horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 30. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler også om å uttrykke seg fritt og dele sine meninger, uansett om de er etterspurt eller ikke. Dette kan noen ganger føre til litt ukomfortable situasjoner, men det plager deg ikke så mye. Væren er god på å takle det ukomfortable, du vet nøyaktig hvordan du skal bryte en pinlig taushet.

Tyren 20/4-20/5 

Du har en slektning eller venn som, i dine øyne, er i ferd med å gjennomføre en lite gjennomtenkt plan. Du vil gjerne opplyse denne personen om at de er i ferd med å gjøre en feil. Spørsmålet er om de vil ta til seg dine råd eller bli sta og gjøre det stikk motsatte.

Tvillingene 21/5-20/6 

På tirsdagen er du veldig overbevisende. Hvis du har en jobb hvor du markedsfører eller selger ting, vil du gjøre stor suksess denne dagen. Du er nemlig overbevisende uten å bli påtrengende. Kvelden handler om et privat prosjekt som du vil få tid til å ta tak i.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen blir en balansegang mellom å holde fantasien og entusiasmen oppe, samtidig som du er realistisk med hvor mye du rekker. For øvrig blir det en morsom og kreativ dag som i stor grad handler om nåtiden og å nyte livet. Kvelden byr på nyheter.

Løven 23/7-22/8 

Du får en forespørsel som du spontant vil takke nei til, men du bør vurdere den fordi det er mye bra med dette forslaget hvis du bare gir det en sjanse. Noen ganger dømmer du ting for fort uten å gi det en rettferdig sjanse. Jobb med din dømmekraft i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det har vært ganske kjølig mellom deg og en venn den siste tiden. Du vet ikke helt hva som har gått galt mellom dere, men i dag prøver du å finne ut av det som ikke føles riktig. Akkurat nå er du veldig verbal, og det hjelper i denne situasjonen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du gjerne gå din egen vei, men du vil merke i løpet av dagen at du tjener mer på å samarbeide enn å kjøre solo. Du er en person som kan bli ganske ubesluttsom når det kommer til avgjørelser, og da er det bra å ha andre som kan ta kommandoen.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag havner du i en høyst uventet situasjon som gir deg muligheten til spontant å begynne å snakke med fremmede. Dette er en god sjanse til å bli kjent med nye mennesker, og hvis du er heldig, vil du komme godt overens med en eller flere av disse personene.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen handler om å lære nye ting. På jobben kan det være en intern opplæring eller nye oppgaver. Hvis du har fri, tar du sjansen til å lære mer om stedet du befinner deg på. Skytten er vanligvis ikke så interessert i historie, men i dag gjør du et unntak.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag tar du nye tak rundt valgene du skal gjøre for høsten. For at du skal kunne bestemme deg, må du strukturere tankene dine, noe som innebærer mange lister og en god del etterforskning. Steinbukken er grundig og overlater ikke viktige beslutninger til tilfeldighetene.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen ser også ut til å inneholde en del frisk luft, men kan også innebære en reise på et par timer eller mer. Selv om dagen blir herlig, blir det senere enn du hadde tenkt før du kommer deg i seng for kvelden. Det går fint hvis du har fri, men kan skape problemer hvis du jobber.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen handler om kommunikasjon, men i dag har du lært en lekse, så du er litt mer forsiktig med hvordan du sier ting. Du tenker gjennom argumentene dine og sørger for å ha vanntette forslag som tetter igjen eventuelle protester. Kvelden blir underholdende.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS