horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 6. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er litt sint i dag, og en sint Vær havner lett i konflikt, noe du merker denne tirsdagen. Jobber du eller omgås andre Værer, kan du nesten regne med en krangel eller i det minste en het diskusjon i dag. Væren er ikke den som gir seg lett.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å få mest mulig ut av sommeren. Det blir en fysisk dag der du først og fremst satser på å gjøre ting med hendene i stedet for teoretisk arbeid. Er du fri, nyter du ekstra mye om du kan være utendørs i dag, selv om det også blir en del husarbeid.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdagen fokuserer mye på økonomi og på en investering du er i ferd med å gjøre. Selv om det ikke er en veldig stor investering, vil det kreve en del planlegging og sparing fra din side for at det skal gå opp. Det virker å ha med din fremtid å gjøre, så kanskje det handler om at du skal begynne å studere.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du uvanlig ubesluttsom, og din manglende evne til å ta en eneste fornuftig avgjørelse irriterer en kollega. Dere har aldri gått godt overens, men frem til i dag har dere hatt en slags profesjonell våpenhvile der dere prøver å bli enige om arbeidet. I dag går det ikke lenger.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du gjerne hjemme og setter i gang forskjellige prosjekter. Det finnes en kreativitet og et driv hos deg som først og fremst tar seg uttrykk i ønsket om å gjøre om i ditt nærmiljø. Ofte når du har mye å tenke på, begynner du å jobbe med noe praktisk, som å male om soverommet. Det gir deg muligheten til å la tankene vandre fritt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du går inn i en periode hvor du føler deg nærmere dyr og barn enn voksne mennesker. Du liker enkelheten og ærligheten hos disse individene. Kan du, tilbringer du gjerne dagen med småbarn eller med et kjæledyr. Har du ikke den muligheten, holder du deg heller for deg selv.

Vekten 23/9-22/10 

Du er i ferd med å gjøre en litt større investering, og det gjør deg både nervøs og forventningsfull samtidig. Når det gjelder penger, utdanning eller karrierebytte, tar det veldig lang tid for deg å komme frem til hva du vil gjøre, men i dag er du klar for denne omstillingen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Tirsdagen minner en del om mandagen. Du har gode tanker, men har vanskelig for å uttrykke dem på en måte som gjør at kollegene dine forstår hva du mener. I stedet lykkes du med å skape debatt om småting, og det føles som om dere står og stamper og ikke kommer videre.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det full fart og mange herlige opplevelser på agendaen. Du skifter miljø, om enn bare for dagen, og du møter nye spennende personligheter. Det blir en dag som både oser av eventyr og pionerånd samtidig. I løpet av dagen kan du få et spørsmål som er litt påtrengende, men likevel velkomment.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har en stor forandring som er på vei inn i livet ditt, og like mye som du ser frem til den, blir du stresset over den. Ellers er det en dag som byr på fantastiske nyheter som kan lette litt av stresset ditt. Det er nyheter som gjør at du kan krysse av en hel del på listen over ting du skal forberede til høsten.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tester du en idé du har, og du innser at den vil gi et enda bedre resultat enn du hadde håpet på. Noen ganger kan visse innfall være geniale, men det merker man ikke før man har testet ideen i virkeligheten. Kvelden handler om å forberede seg til en reise eller utflukt.

Fiskene 19/2-20/3 

Dagen handler om kommunikasjon og å forsøke å forstå hverandre. Noen ganger kan du slutte å lytte når du mener at personen du snakker med ikke er resonabel. Det er viktig at du innser at det alltid er to personer i en konflikt, og at begge parter bidrar til den. Her kan du være den voksne og ta det første steget til forsoning.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS