horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 8. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

 

Væren 21/3-19/4

På tirsdag kan du oppleves som litt kranglete av omgivelsene dine. Du starter gjerne diskusjoner og nekter å gi deg, selv om det viser seg at du tar feil. For deg handler det egentlig ikke så mye om hvem som har rett eller feil, men om å vinne diskusjonen, uansett ståsted.

Tyren 20/4-20/5

På tirsdag introduseres en ny person i livet ditt, sannsynligvis en kollega, men det kan også være en nabo eller en ny person i en gruppe du er med i. Du har lovet deg selv å ikke dømme for tidlig, så du gjør ditt beste for å gi dem en sjanse før du bestemmer deg for hva du synes.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du ett eller flere viktige møter, og det er en risiko for at du blir forsinket til noen av dem fordi du ikke planlegger reisene dine ordentlig. Du hater å være for tidlig, så du planlegger ofte med minst mulig margin. I dag er det fare for både tekniske problemer og trafikkøer, så vær ute i god tid.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du mer impulsiv enn vanlig. Kombinasjonen av følsomhet og ild gjør at du tar raske avgjørelser og sier ting uten å tenke deg om. Noen ganger kan ufiltrert ærlighet være verdsatt, mens andre ganger kan tankene dine trenge litt filtrering.

Løven 23/7-22/8

På tirsdag er du veldig shoppelysten, og det kan hende du kjøper ting du egentlig ikke trenger. Det er en av utfordringene med mye ild i tegnet ditt, da kan du bli litt materialistisk og impulsiv. Kvelden handler om å ta et initiativ.

Jomfruen 23/8-22/9

Også på tirsdag er du veldig utadvendt. Dette er en god dag for å gjøre forretninger, ettersom din varme væremåte og dine overbevisende argumenter skaper tillit. I dag knytter du også verdifulle kontakter for fremtiden.

Vekten 23/9-22/10

Det er mye positiv energi i horoskopet ditt, og det drar du nytte av i dag. Du starter prosjekter og arbeid som du vanligvis unngår fordi de er kjedelige, men i dag ser du dem som utfordrende heller enn kjedelige. Du har også mer energi enn vanlig på kvelden.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i godt humør denne tirsdagen. Du er energisk og vil mye, men utfordringen er at du har vanskelig for å fokusere på én ting av gangen. Du har en tendens til å begynne på ting litt her og der, noe som gjør det vanskelig å holde oversikt over hva du egentlig har gjort.

Skytten 22/11-21/12

Også tirsdagen inneholder mye ild, noe som gjør deg både lidenskapelig og drevet i det meste du gjør. Dette er en flott dag for alle typer konkurranser, ettersom du har ekstra mye konkurranseinstinkt i dag. Du er kanskje ikke en god taper, men du er en utmerket vinner.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir også en intensiv dag hvor du fokuserer mye på et prosjekt hjemme, på jobb eller i studiene. Du holder et høyt tempo gjennom hele dagen, noe som gjør at du ikke orker en altfor sen kveld. Hvis du har muligheten, setter du av tid til trening eller annen fysisk aktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen handler om konflikt og om å håndtere personer som har vanskelig for å lytte. Det kan være kollegaer eller bekjente som er altfor selvopptatte til å ta inn det noen andre sier. På kvelden snakker du med en yngre slektning om deres fremtidsplaner.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du tvunget til å samarbeide med personen du møtte i går. Det blir en vanskelig start på relasjonen deres, men etter hvert begynner du å endre oppfatning om denne personen. Du innser at du kanskje var litt rask til å dømme dem.

Les også: Slik blir oktober for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS