horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 1. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å kunne håndtere kritikk, noe du ikke er verdensmester på. Det er en usikkerhet hos deg som gjør at du tar konstruktiv tilbakemelding veldig personlig. I dag kan en sjef eller mentor gi deg sine meninger, og det er en risiko for at du blir opprørt over det han eller hun har å si.

Tyren 20/4-20/5 

Torsdagen handler om å finne roen. Hele våren har vært delvis stressende, og det er først nå du kan slappe av og nyte livet. Det blir en behagelig torsdag som ikke inneholder så mye aktivitet, men som gir deg masse positiv energi. Dagen kan også inneholde en reise eller utflukt.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag vil du vise frem dine ferdigheter. På jobben kan det være at du gir alt og blir ekstra produktiv denne dagen. Hvis du har fri, vil du vise deg frem på en annen måte, det kan være gjennom konkurranser, sport eller ved å være kreativ hjemme. Kvelden byr på en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det bra om du viser empati med en venn som har det vanskelig. Det beste du kan gjøre er å lytte uten å komme med moralske pekefingre eller råd om hvordan han eller hun skal handle. Din venn trenger bare din støtte og en skulder å lene seg på. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Løven 23/7-22/8 

Når Månen går inn i Krepsens tegn, skapes et sterkere bånd mellom deg og følelsene dine. Du kan bli mer dramatisk disse dagene, men du er også mykere og mer empatisk. Når du har denne litt mykere fremtoningen, fremstår du som mest sympatisk og åpen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag velger du å ta vare på et familiemedlem eller en slektning fremfor å henge med vennene dine. Det blir en dag hvor ansvaret veier tyngre enn lysten til å ha det gøy. Du er en veldig pliktoppfyllende person som tar sine forpliktelser på største alvor.

Vekten 23/9-22/10 

På torsdagen er du en ekte hjemmekjær person. Du gjør ting sammen med familien eller en nær venn, men det er ikke sikkert at du går utenfor leiligheten eller huset du bor i. Denne dagen handler i stor grad om å pusle og gjøre ting du er interessert i.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen kan være veldig kreativ og kunstnerisk når han eller hun vil, og det vil du i dag. Det blir en morsom og inspirerende torsdag hvor du utforsker dine talenter innen mer kulturelle områder. Dagen kan også by på en smakseksplosjon som du ikke forventet.

Skytten 22/11-21/12 

Du har låst deg fast på noe som ikke er riktig, og i dag innser du feilen din. Det er på tide å bytte spor og gjøre ting litt annerledes. Gjennom fleksibel tenkning kan du få nye ideer og masse herlig energi. Kvelden handler om en løgn som plutselig blir avslørt.

Steinbukken 22/12-19/1 

En kollega har begynt å vise større interesse for å være mer enn bare en kollega med deg, og du tar det som et kompliment selv om du ikke er interessert. Som person er du snill, så du sier som oftest ikke ifra på skarpen. For øvrig en hyggelig og passe begivenhetsrik dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På torsdagen varierer du arbeidet med litt fornøyelse. Det blir en hyggelig dag som inneholder alle ingrediensene for at du skal trives. I løpet av dagen kan du gjøre et skikkelig godt kjøp til en fremtidsdrøm du har. På torsdagen prøver du også å sette av tid til en hobby.

Fiskene 19/2-20/3 

Du gjør torsdagen til en dag som kretser rundt familien. Du finner på morsomme aktiviteter hvor alle kan være med, både gammel og ung. For deg er det viktig at hver person føler seg delaktig og at ingen blir utelatt. Kvelden blir improvisert og litt eventyrlig.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS